Friday , December 9 2022

Cum arata acum fetele de la t.A.T.u. Bruneta e de nerecunoscut

Lena Katina si Iulia Volkova s-au lansat pe piata muzicala internationala adoptand o strategie de marketing care va ramane in istoria industriei de divertisment.
Afirmand ca sunt lesbiene si ca vor sa promoveze persoanele care au aceeasi identitate sexuala ca si ele, fetele de la t.A.T.u nu s-au sfiit sa se sarute si sa se pipaie in public de dragul succesului.
Tinere si frumoase, cele doua au mizat pe fetisurile barbatilor legate de rusoaice si au oferit adevarate show-uri erotice de-a lungul celor doi ani in care a activat trupa. “Not gonna get us” si “All the things she said” au devenit rapid cele mai ascultate hituri din anii 2000, insa fetele nu au stiut sa profite la maxim de aceasta perioada si au lasat ca neintelegrile dintre ele sa duca la destramarea trupei.
Controversate, Lena si Julia nu au recunoscut decat dupa despartire ca nu sunt de fapt lesbiene, ci ca tot ce au facut a fost de dragul banilor.
Dupa ce trupa t.A.T.u a disparut de pe piata, rusoaicele au inceput proiecte solo, Lena mutandu-se in Los Angeles si lansand piesa Never Forget. Succesul nu a fost nici pe departe la fel de mare ca cel inregistrat de trupa.
Julia devenit mamica si la sfarsitul anului 2011 a inregsitrat prima melodie solo, All Because of You. Stilul abordat este foarte diferit de cel pe care l-a avut cu trupa t.A.T.u, muzica avand evidente influente rock. Nici in cazul ei succesul mult asteptat nu a venit.
perfecte.ro

Vezi si

Nick Carter, de la Backstreet Boys, este acuzat de viol

Nick Carter, unul dintre membrii trupei americane Backstreet Boys, a fost acuzat joi de viol …