Tuesday , February 27 2024

Cum a ratat Bianca sansa de a prezenta "Dansez pentru tine", in locul Iuliei Vantur

bianca

Pe platourile de filmare din Buftea se bârfeşte că, dacă mai-marii PRO TV l-au ales pe Victor să prezinte celebra emisiune cu audienţe năucitoare, mai mult ca sigur că Bianca, în calitate de soaţă a “băiatului de la Meteo”, ar fi avut mari şanse să o înlocuiască pe Iulia Vântur.
Asta pentru că blondina pare mult mai interesată să prindă roluri în filme la Bollywood şi mai puţin de ce pregătesc noii şefi ai PRO TV. Şi ce poveste frumoasă se putea crea în jurul cuplului de prezentatori Bianca- Victor, care s-au îndrăgostit pe platourile emisiunii “Dansez pentru tine” şi care, iată, au ajuns să prezinte celebrul concurs! Şi câtă fericire se putea citi pe chipul celor doi, care reveneau la Buft e a ca gazde ale show-ului ce i-a adus împreună! Câte lacrimi de bucurie ar fi curs în faţa camerelor… Dar, ceasul rău, pisica neagră, n-a fost să fie! Bianca a vrut să plece la Paris cu Adrian Cristea, în timp ce soţul ei, Victor Slav, stătea acasă, îngrijorat că femeia pe care o luase de nevastă cu doar câteva luni în urma a fugit de acasa.
Noii şefi ai PRO TV au decis să îmbunătăţească rezultatele financiare ale emisiunii “Dansez pentru tine”, ale cărei costuri se pare că nu mai acopereau cheltuielile, aşa că au încercat să discute cu prezentatorul Ştefan Bănică junior o eventuală diminuare a remuneraţiei sale, care se ridica, potrivit unor surse, la peste 30.000 de euro pe sezon. Negocierile au eşuat, aşa că solistul şi televiziunea din Pache Protopopescu au pus capăt unei colaborări de peste 8 ani, urmând ca locul lui Bănică să fie luat de mai tânărul Victor Slav.
libertatea.ro
 

Vezi si

statueta, Oscar, premiu, Obiectiv

Premiile Oscar 2024 vor fi acordate pe 11 martie. Unde poate fi văzută live ceremonia

Decernarea Premiilor Oscar va putea fi urmărită în direct, în 11 martie, de la ora …