Friday , May 24 2024

Cum a aparut Carmen Iohannis in prima zi de scoala. Prima Doamna a purtat o rochie creata de un designer iesean

Carmen Iohannis este profesoară la Sibiu de ani de zile. Este Prima Doamnă a României, dar este şi profesoara a zeci de elevi în oraşul său de suflet. A ales să îşi continue meseria chiar dacă l-ar fi putut urma pe Klaus Iohannis la Bucureşti. 

Acum, la debutul anului şcolar 2020-2021, Carmen Iohannis a îmbrăcat o rochie colorată, fără mâneci. Bineînţeles, a avut masca de protecţie pe nas şi gură. Designerul care a gândit creaţia Primei Doamne, ieseanca Andrea Tincu, care a creat multe alte tinute sotiei presedintelui, inclusiv purtate in vizite oficiale si dineuri de stat, a dezvăluit:

“În prima zi de şcoală, Prima Doamna Carmen Iohannis poartă design românesc semnat Andrea Tincu. Este o rochie din nouă colecţie, custom made, cu prinţul inspirat din flori româneşti rare, de munt!”. Se pare că Prima Doamnă a ales o ţinută veselă, potrivita pentru a se prezenta in fata copiilor, mai ales in acest debut dificil de an scolar. Printul rochiei este unul deosebit.

Nu se ştie exact cât valorează ceaţia purtată de Carmen Iohannis, se pare că noua colecţie a designerului va fi lansată curând. Designerul a mentionat: “La finalul săptămânii avem pozată colecţia nouă, unde este şi acest print”.

Se pare că rochia pe care a purtat-o Prima Doamnă în noul an şcolar va putea fi achiziţionată de orice doritoare, contra unei sume de bani şi va valora probabil peste 100 – 150 de euro, anunta okmagazine.

Vezi si

Cannes 2024:  Regizorul argentinian Federico Luis a câștigat Marele Premiu al secțiunii Semaine de la Critique

Regizorul argentinian Federico Luis a câștigat miercuri seară Marele Premiu al secțiunii Semaine de la …