Saturday , December 3 2022

Cum a alinat Beyonce suferinţa lui Lady Gaga? Gestul său este emoţionant

lady gaga

Lady Gaga (31 ani) a fost nevoită să îşi anuleze o serie de concerte din cadrul turneului european pentru că a fost diagnosticată cu fibromialgie. Gaga primeşte încurajări din partea fanilor, dar şi sprijin de la colegii săi de breaslă. Una dintre cele care i-a transmis gânduri bune a fost cântăreaţa Beyonce.
Fibromialgia reprezintă un sindrom ce se defineşte printr-o tulburare complexă care se manifestă prin dureri generale musculo-scheletice, prin tulburări de somn, oboseală cronică, depresie şi stare de rigiditate dimineaţa.
trandafiri beyonceBeyonce a colaborat cu Lady Gaga acum câţiva ani în urmă şi au păstrat legătura.Potrivit mirror.co.uk, atunci când Beyonce a aflat că prietena sa trece prin moment dificile, nu a stat pe gânduri şi i-a trimis un hanorac care face parte din noua ei colecţie de haine şi un buchet imens de trandafiri, alături de o scrisoare cu urări de bine.
Gaga a fost impresionată de gestul vedetei şi a încărcat pe pagina personală de Instagram o poză care o înfăţişează purtând hanoracul dăruit de Beyonce.
Gaga a adăugat un mic text în care îi mulţumeşte pentru gestul făcut. “ Nu am o zi prea bună. Îţi mulţumesc, dragă, că mi-ai trimis acest hanorac confortabil. Îmi ţine de cald şi pot sta în hamac, alături de copaci şi de soare, respirând adânc. Mă simt atât de norocoasă că am parte de atât de multă iubire”, au fost cuvintele lui Gaga.
click.ro

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …