Tuesday , December 6 2022

Cum a ajuns sa castige Bianca Dragusanu mai multi bani de la Antena 1 decat Mihaela Radulescu, in acelasi an

bianca

Surprinzator poate pentru consumatorii de monden, Mihaela Radulescu a fost intrecuta de Bianca Dragusanu in topul castigurilor financiare la Antena 1. Roscata a incasat sume uriase, mai ales pentru emisiunea “Burlacita”, in timp ce vedeta consacrata a postului s-a multumit cu mult mai putin la inregistrarile pentru “Duminica in familie”.
In toamna anului 2011, Bianca a fost convinsa de sefii de la Antena 1 sa lase scaunul de asistenta pentru un rol de “burlacita” la emisiunea cu acelasi nume! Initial, Bianca a refuzat, intrucat, pentru a participa la formatul matrimonial, ea ar fi fost nevoita sa renunte la iubitul ei de atunci, Adi Cristea, si sa accepte un alt barbat in viata sa, lucru cu care ea nu prea era de acord in acea perioada. In plus, nici fotbalistul nu prea agrea ideea de a-si vedea logodnica sarutata de vreun barbat si a amenintat-o ca daca va intra in show, el renunta la relatie!
Dupa un timp, Bianca s-a razgandit! Prietenele ei spun ca suma pe care i-ar fi inaintat-o producatorii emisiunii, dar si faptul ca se despartise, pentru a nu stiu cata oara, de “Print” au determinat-o sa accepte proiectul. Astfel, pentru trei luni de filmari, roscata ar fi incasat nu mai putin de 70.000 de euro, bani pe care, ulterior, i-a investit intr-un apartament!
radulescuSurprinzator insa este faptul ca banii pe care i-a incasat Dragusanu pentru rolul de “burlacita” au fost mult mai multi decat ai Mihaelei Radulescu, vedeta incontestabila a Antenei 1! Surse din televiziune spun ca fosta doamna Schwartzenberg ar fi primit, in acelasi an si aceeasi perioada de timp, “doar” 50.000 de euro pentru cateva emisiuni “Duminica in familie” inregistrate si date in zilele de sarbatori!
wowbiz.ro

Vezi si

A murit Kirstie Alley, actrița cu trei premii Emmy din comedia „Uite cine vorbește” și din sitcomul „Cheers”

Actrița Kirstie Alley, câștigătoare a trei premii Emmy și care a jucat în filme cunoscute, …