Sunday , May 26 2024

Cum a ajuns Mel Gibson la sapa de lemn din cauza femeilor

mel-gibson

S-au dus vremurile bune pentru actorul Mel Gibson, 57 de ani, care a fost regele încasărilor la Hollywood ani la rând. Dacă în 2011 se lăuda cu o avere de 850 de milioane de dolari, acum lucrurile stau cât se poate de prost, starul rămânând fără lichidităţi din cauza problemelor cu… femeile.
Presa americană de scandal a dezvăluit recent că Gibson se vaită că a cam rămas fără bani în conturi, după ce a fost obligat să-i dea celei care i-a fost soţie 20 de ani, Robyn, jumătate din avere, plus o rentă lunară de aproape 100.000 de dolari, bani proveniţi de la compania lor de producţie. Iar belelele nu se încheie aici. Fosta lui amantă, Oksana Grigorieva, cea pentru care a divorţat de Robyn, îi face şi ea zile fripte. L-a dat în judecată pentru a-i cere pensie alimentară pentru fetiţa lor, iar justiţia americană l-a pedepsit şi pentru că a agresat-o.
Astfel, Oksana a primit o vilă de două milioane de dolari, maşini de lux şi o rentă de un milion de dolari pe an pentru copil. “Mel e într-o pasă extrem de proastă. Începe să-şi vândă proprietăţile. A scos la vânzare vila din Costa Rica şi cere 30 de milioane de dolari. Nimeni nu-l mai vrea în filme din cauza caracterului său. E deprimat şi disperat că rămâne sărac, mai ales că a făcut şi investiţii nerentabile”, a scris presa de peste Ocean.
libertatea.ro

Vezi si

Cannes 2024: Filmul ”Anora”, regizat de Sean Baker, a câştigat trofeul Palme d’Or. Lista câștigătorilor

„Anora”, o dramă amuzantă și emoționantă despre o tânără dansatoare exotică care se implică în …