Friday , September 30 2022

Cum a aflat baietelul lui Adrian Iovan despre moartea tatalui sau: "Albert a vrut sa isi sune tatal"

sicriu Iovan

Aplauze pentru Adrian Iovan la Şcoala de Aviaţie. În locul de care pilotul şi-a legat cea mai mare parte a carierei, zeci de oameni au venit în lacrimi, impresionaţi de destinul tragic al celui care a salvat cinci vieţi. Trupul neînsufleţit al lui Adrian Iovan a fost scos în ropote de aplauze. Romaniţa Iovan a fost în tot acest timp vizibil îndurerată. Creatoarea de modă a spus jurnaliştilor cu lacrimi în ochi că fiul ei ştie că tatăl lui a fost un erou care a murit salvând oameni.
Trupul neînsufleţit al pilotului a fost dus joi la capela “Sântul Ilie” din Capitală (strada Sfântul Ilie nr. 5, Sector 4), unde va rămâne până vineri la ora 13.00 când va avea loc înmormântarea. Cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu o pot face joi la biserica “Sântul Ilie”.
Adrian Iovan va fi înmomântat vineri la prânz, la Cimitirul Belu Catolic. Între preoţii care vor oficia slujba se va afla şi părintele Aurelian, naşul lui Albert, fiul lui Adrian Iovan. Pilotul va fi înmormântat ca un erou.
“Aveam speranţa că vor fi toţi bine, din păcate s-a întâmplat şi a doua zi dimineaţa, Albert a vrut să îl sune şi i-am explicat ca o poveste, cum îi plac lui eroii şi cum eroii fac bine, că tatăl lui este un erou şi că a murit pentru a salva oameni. Acest lucru ştie Albert”, a declarat Romaniţa Iovan.
Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.
În urma accidentului, au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul “Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …