Wednesday , February 8 2023

Culisele scandalului de la "Cronica carcotasilor". Ce s-a intamplat intre Huidu si Gainusa

huidu-gainusa

In urma cu mai bine de 14 ani, Mihai Gainusa si Serban Huidu porneau impreuna pe un drum care i-a dus treptat catre cea mai de succes emisiune de la Prima TV, bazandu-se pe valori comune si o prietenie de neclintit. Insa vremea si, mai ales, vremurile, i-au adus intr-o situatie la care nici unul dintre ei nu s-ar fi gandit la inceputuri.
Dupa o lunga perioada in care a incercat sa mentina standardul emisiunii pe care a creat-o cu prietenul lui, Mihai Gainusa a decis sa paraseasca productia, alaturi de alte nume sonore de la Cronica. In plus, despartirea de Serban Huidu nu a fost deloc una cordiala, ci dimpotriva. La capat de drum, Gainusa a avut sa-i faca multe reprosuri fostului lui coleg de platou.
Cu o vadita durere in suflet, acesta si-a expus gandurile la adresa celui care 14 ani i-a fost ca un frate. Printre randurile fostului prezentator TV se poate simti cu usurinta presiunea ultimilor ani, in care s-a zbatut pentru ca emisiunea sa ramana in top, in ciuda problemelor cu care s-a confruntat.
“Am decis sa parasesc Cronica Carcotasilor. De la TV. Ca la radio si-a luat-o Serban Huidu si a plecat cu ea. Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viata mea profesionala. M-am luptat sa salvez acest brand. Dupa fiecare accident. Am luptat ca membrii echipei sa aiba unde lucra in continuare. Mi-am asumat responsabilitatea coordonarii emisiunii cand Serban nu era capabil. Am scris si am prezentat aceasta emisiune.14 ani. Dar eforturile mele nu au fost apreciate. Ci dimpotrivă, mi s-a reproșat inclusiv ca am adus un preot in platou. Eu si Codrut, ca nu am voie sa ii spun Dezbracatu, si poate si altii, lucram la un proiect nou”, a marturisit Mihai Gainusa.
Aceasta este pentru prima data cand fostul prezentator TV face referire la accidentele lui Serban Huidu, care se pare ca l-au schimbat foarte mult. Zvonurile despre tensiunile din Cronica au circulat in presa din Romania de ceva timp, iar acum Gainusa nu a facut altceva decat sa confirme ipoteza conform careia ii era imposibil sa mai lucreze cu Huidu ca producator al Cronicii.
In ultimii ani, Serban Huidu a parut urmarit de un blestem crunt. Totul a inceput in iarna anului 2010, atunci cand a suferit un accident dramatic in timp ce se afla la ski. Dupa cateva luni bune in care s-a luptat pentru a-si reveni, acesta a fost din nou lovit de soarta in toamna lui 2012, cand a fost implicat intr-un accident rutier de proportii, in care si-au pierdut viata trei persoane. Toate acestea l-au afectat atat de mult pe fostul prezentator TV, incat au ajuns sa il schimbe radical. In ultima perioada, multi au marturisit ca nu il mai recunosc si ca nu mai este nici pe departe omul de dinaintea acestor tragedii. (cancan.ro)

Vezi si

VIDEO. Jennifer Lopez și Ben Affleck, scenă stânjenitoare la Grammy. „Fii mai prietenos, mai motivat”

Un dialog stânjenitor, scurt, dar și plin de reproș, a fost surprins de camere la …