Sunday , December 4 2022

Cu ce se alege Ana, sotia lui Alex Velea, daca divorteaza.Presupusa relatie cu Antonia a reusit sa strice mariajul

alex velea

Scandalul cu iz de amantlâc din triunghiul conjugal Alex Velea – Ana (soţia artistului) – Antonia se îndreaptă spre un final aşteptat. Sătulă de această poveste, Ana ar fi cerut divorţul. Dacă nu se va răzgândi, soţia lui Alex se va alege, la partaj, cu un apartament şi cu o maşină. Cel puţin aşa au dezvăluit apropiaţii lor.
Alex (29 de ani) a susţinut adesea, pe parcursul căsniciei, că Ana e femeia vieţii lui. Numai că, de vreo lună-ncoace, el a fost văzut mai degrabă în compania Antoniei, aflată şi ea în plin proces de divorţ de italianul Vincenzo Castellano. Indiferent că relaţia celor doi solişti era doar de faţadă, având în vedere că Antonia pregăteşte lansarea unui album şi are nevoie de publicitate, sau că pur şi simplu cei doi s-au îndrăgostit pe bune, cert e că Ana n-a mai rezistat.
Iar dacă, iniţial, ea s-a dovedit a fi extrem de înţelegătoare şi a declarat că soţul său şi Antonia sunt doar foarte buni amici, femeia cu ten ciocolatiu a clacat din cauza paparazzilor care i-au urmărit şi comentat fiecare mişcare. Capac a pus şi faptul că, în loc să-i fie alături de ziua ei de naştere, Alex Velea a preferat să chefuiască în cartierul în care, surpriză!, locuieşte Antonia. Apropiaţii celor doi soţi ne-au spus că divorţul e iminent, ba chiar au adus în discuţie împărţirea averii adunate pe parcursul celor trei ani de mariaj. Ca să îşi recapete libertatea de a se iubi după pofta inimii, cu cine are chef, solistul îi va lăsa nevestei un apartament şi o maşină de lux.
Libertatea.ro

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …