Sunday , September 24 2023

Cristina Verona, traumatizata de mama in copilarie?

Cristina Verona a fost un copil singur la parinti. Poate si din acest motiv mama sa, care a nascut-o la 33 de ani, dupa mai multe sarcini pierdute si tratamente indelungate, a devenit extrem de posesiva cu ea. Elena Parvulescu ajunsese sa-si controleze fiica la orice ora din zi si din noapte, sa verifice la sange fiecare persoana care intra in contact cu ea. Cu toate acestea, Cristina a reusit sa-si faca la scoala, in clasa sa, trei prietene, care i-au fost colege si la Liceul “Zoia Kosmodemianskaya” din Capitala, actuala Scoala Centrala.
“Mama ei i-a controlat prietenele asa cum i-a controlat si relatiile amoroase si, probabil, toata viata. Era genul de mama care si atunci cand nu este langa tine te domina psihic. Cristina nu era o tocilara, prindea tot in timpul orelor. Mama sa o stia insa de eleva studioasa, asa ca inainte de treapta a tinut-o inchisa in casa luni de zile, crezand ca fiica ei se pregateste pentru examen. Ca sa o poata vedea pe Cristina, fetele mergeau dupa ore acasa la ea, in mediul controlat de mama. Nici in perioada liceului nu avea voie sa iasa din casa, sa doarma la prietene, sa merga la P.M.T. (Poezia Muzicii Tinere – spectacol gazduit de Florian Pittis) sau la Cenaclul Flacara. Mama ei o suna in permanenta pe fix ca sa o verifice”, a povestit pentru Cancan un apropiat al Cristinei din perioada adolescentei.
“Cristina era o persoana placuta si plina de viata, iar la varsta marilor iubiri a avut cateva idile scurte. Toate s-au terminat insa prost, de fiecare data ea fiind cea parasita. Era o persoana posesiva, cand iubea, iubea total si cu pasiune”, ne-a declarat sursa citata.
Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, mama Cristinei a reusit sa-i dezbine mica gasca si sa o indeparteze pe fiica ei de prietenele din copilarie. “Cu una dintre ele, culmea!, care era premianta, i-a interzis sa mai vorbeasca dupa ce a aflat ca mama fetei era femeie de serviciu la o gradinita. Pe cea de-a doua a indepartat-o dupa ce aceasta a picat examenul de treapta a doua, iar pe ultima a reusit sa o alunge din preajma Cristinei dupa ce fata a ratat admiterea la facultate”, a mai spus persoana care a cunoscut-o pe fosta jurnalista. (sursa: Cancan)

Vezi si

O actriță din Brazilia, cu origini românești, acuzată că și-a înșelat mama cu 150 de milioane de dolari, moartă după ce a căzut de pe o clădire

  O autoproclamată cântăreață și actriță din Brazilia, cu origini românești, acuzată că și-a înșelat …