Cristina Varzaru se simte vizata in scandalul de lesbianism de la nationala de handbal

9/01/13 ora:12:34pm

Scandalul de lesbianism care a aruncat in aer vestiarul echipei feminine de handbal CSM Bucuresti e departe de final. Nimeni nu stie numele partenerei Alinei Dobrin din randul coechipierelor, dar speculatiile sunt in toi!

Dupa ce fostul boxer Robert Pacuraru a afirmat in actiunea de divort ca sotia sa este lesbiana, iar partenerea sa de sex este o coechipiera, cea mai titrata jucatoare de la CSM Bucuresti, Cristina Varzaru, i-a luat apararea colegei si prietenei sale, dar si handbalistei suspectata ca s-ar iubi cu Alina Dobrin.

“In primul rand aceste acuzatii nu sunt adevarate, macar intre noi si tot am fi stiut despre o astfel de legatura intima. Noi suntem socate, ne punem foarte multe intrebari. De ce aceasta mizerie a aparut inainte cu doua zile de proces si de ce mai este acuzata inca o colega? Lumea se gandeste acum la noi toate, asupra tuturor planeaza suspiciunea si mai ales asupra mea. Eu am jucat in Danemarca, la Viborg, si am avut coechipiere lesbiene, probabil ca acum sunt prima vizata de cei care nu cunosc situatia. Sunt suspectata ca ma iubesc cu Alina. Ma intreb si eu daca e corect? Fata asta nu merita asa ceva. Este o mama extraordinara pentru copilul ei si pentru noi. Putini stiu ca Alina in afara de handbal mai are un serviciu, ea a incercat sa asigure bunastarea familiei ei. Cunosc foarte multe lucruri pentru ca suntem foarte bune prietene si probabil ca voi merge ca martor in procesul de divort”, a declarat Cristina Varzaru pentru CANCAN.ro.