Wednesday , October 4 2023

Cristi Enache, de la Directia 5, se insoara cu femeia pe care o iubeste de 12 ani

cristi enache-roxana

Cristi Enache (36 de ani), din trupa Direcţia 5, se pregăteşte de însurătoare. Nu mulţi ştiu, dar iubita lui este nimeni alta decât senzuala antrenoare de fitness şi kangoo jumps Roxana Moga (31 de ani). Cei doi se iubesc de mai bine de 12 ani, dar Roxana a tot amânat momentul oficializării frumoasei poveşti de dragoste.
Au încercat să se ocupe de pregătirile de nuntă pe ascuns, căci nu au dorit mediatizarea acestui eveniment din viaţa lor, însă reporterii ziarului Libertatea le-au aflat secretul: Roxana şi Cristi vor deveni, în toamnă, soţ şi soţie.
Cei doi se pot considera, pe bună dreptate, un cuplu norocos, căci în showbizul românesc poveştile de dragoste mor repede, iar ei se iubesc cu patos de mai bine de 12 ani. Secretul? Nu au vorbit despre relaţia lor şi au evitat ieşirile la evenimentele mondene.
Roxana l-a cunoscut pe Cristi pe vremea când lucra ca reporter la MTV, însă chiar dacă solistul a iubit-o încă de la început, se zice ca Marian Ionescu, liderul trupei Direcţia 5, nu ar fi privit-o niciodată cu ochi buni, pe motiv că ar avea o influenţă nefastă asupra inspiraţiei textierului Cristi Enache.

Vezi si

Zendaya a întors toate capetele la Săptămâna Modei de la Paris

Zendaya (27 de ani) a făcut furori la Săptămâna Modei de la Paris, luni seară. …