Wednesday , February 1 2023

Cristi Borcea: "Sunt terminat. Merg la puscarie". Actionarul de la Dinamo si fratii Becali si-au facut buletin de Constanta din timp, ca sa mearga la Poarta Alba, unde se afla si Gigi

borcea

Curtea de Apel a anunţat azi sentinţa finală în Dosarul Transferurilor şi Cristi Borcea a primit cea mai mare pedeapsă: 6 ani şi patru luni de închisoare cu executare. “Sunt terminat. Merg la puşcărie”, a fost prima reacţie a lui Borcea.
Azi, cu o zi înainte de alegerile FRF, s-a dat verdictul în “Dosarul Transferilor”, caz unde sunt implicaţi 8 oameni importanţi din fotbalul românesc: Ioan Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, George Copos, Gigi Neţoiu, Jean Pădureanu, Gică Popescu şi Mihai Stoica.
Cristi Borcea este vizibil afectat de sentinţa primită. “Sunt terminat. Merg la puşcărie. Mă voi preda în cel mai scurt timp”, a declarat fostul acţionar al lui Dinamo pentru Libertatea.
La fel ca Giovanni şi Ioan Becali şi Cristi Borcea şi-a schimbat domiciliul pe judeţul Constanţa pentru a fi încarcerat la închisoarea Poarta Albă alături de naşul său Gigi Becali.
 

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …