Saturday , April 13 2024

Courtney Cox şi David Arquette s-au despărţit

Actorii americani Courtney Cox şi David Arquette s-au despărţit, după 11 ani de căsnicie, au anunţat aceştia oficial, luni, informează accesshollywood.com.
“Am decis de comun acord să ne despărţim pentru o perioadă de timp. Motivul acestei separări este să ne înţelegem mai bine pe noi înşine şi să aflăm calităţile de care avem nevoie la un partener de viaţă. Vom rămâne prieteni şi părinţi responsabili pentru fiica noastră şi ne iubim încă foarte mult”, au spus aceştia. “Suntem de acord cu limitele pe care ni le-am impus în această perioadă şi sperăm că familiile, prietenii noştri şi media vor da dovadă de respect, demnitate, înţelegere şi dragoste, în această perioadă”, au adăugat cei doi artişti.
Courtney Cox şi David Arquette s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei “Scream”, în 1995. După trei ani, ei şi-au anunţat logodna şi s-au căsătorit pe 12 iunie 1999.
După aproape cinci ani de la nuntă, pe 13 iunie 2004, s-a născut fiica lor, Coco Riley Arquette, a cărei naşă este Jennifer Aniston, alături de care Courtney Cox a jucat în serialul de televiziune de succes “Prietenii tăi/ Friends”.
Potrivit site-ului TMZ.com, cei doi s-ar fi despărţit “de câteva luni”, dar “au rămas prieteni”.
Totuşi, în urmă cu patru luni, la Crystal + Lucy Awards, Courtney Cox a subliniat importanţa sprijinului acordat de soţul său. “Se spune că în spatele fiecărui bărbat puternic există o femeie puternică, dar eu cred că în spatele fiecărei femei puternice există un bărbat puternic, pentru că (soţul meu) mă susţine şi este minunat”, a declarat atunci Courtney Cox, pentru Access Hollywood.
Într-un interviu din 2008, acordat publicaţiei britanice Daily Mail, Courtney Cox a criticat noţiunea de divorţ. “Sunt şocată când văd cât de repede divorţează oamenii, de aceea prefer să muncesc pentru a-mi menţine căsnicia. Pe noi ne ajută să mergem la terapie de cuplu”, a spus actriţa. “Este atât de uşor să te îndepărtezi de partenerul tău de cuplu; căsătoria necesită efort. Presupun că oamenii pot rezolva acest lucru prin comunicare permanentă. Eu prefer să avem şi un arbitru când este vorba de discuţiile noastre, ca să ne amintească de ce suntem împreună”, a adăugat ea.
În prezent, Courtney Cox şi David Arquette lucrează la filmul “Scream 4”, pentru care şi-au reluat rolurile Gale Weathers, respectiv Dwight “Dewey” Riley. Filmul va apărea pe marile ecrane în 2011.

Vezi si

VIDEO. Imagini rare cu actorul Gene Hackman, ajuns la 94 de ani

Gene Hackman, unul dintre cei mai importanți actori de la Hollywood, acum în vârstă de …