Wednesday , April 17 2024

Copiii lui Michael Jackson au vorbit despre tatăl lor la Oprah Winfrey

La aproape un an şi jumătate de la moartea Regelui Pop, amintirea morţii lui Michael Jackson e la fel de vie şi de dureroasă pentru familia lui.
Katherine Jackson, mama lui Michael Jackson şi cei trei copii au vorbit despre marele dispărut cu Oprah Winfrey.
Katherine Jackson a vorbit pentru prima dată în public despre ce a simţit la moartea fiului ei. “Ştii ce moment mi-a frânt inima mai mult decât orice pe lume? Atunci când cei de la spital ne-au spus că putem pleca, iar Paris (fiica lui Jackson, n.r.) mi-a spus “Bunico, unde mergem acum?” Mi-a sfâşiat inima, pur şi simplu”, povesteşte mama lui Michael.
Cei trei copii ai lui Michael, Prince, Paris şi Blanket au vorbit despre tatăl lor.
“La un moment dat am urcat pe acoperişul casei noastre din Las Vegas şi ne uitam la luminile oraşului mâncând Snickers”, spune Paris.
Ba chiar au dezvăluit detalii despre care nici măcar Oprah Winfrey, care i-a fost prietenă o viaţă, nu ştia.
“Nu-mi dau seama cum de nimeni nu înţelege ce tată bun era… Eu, una, aş spune că a fost cel mai bun bucătar din câţi au existat vreodată. Era un tată normal, mai puţin atunci când era cel mai bun dintre taţi”, spune Paris.
La fel de adevărat e că talentele de bucătar ale lui Michael Jackson înseamnă, pentru copiii lui, cea mai bună pîine prăjită. Tatăl Michael Jackson rămâne, însă, de neînlocuit.
“Ce vă lipseşte cel mai mult ?”, “Totul”, spun copiii.
Oprah Winfrey a difuzat interviul cu familia Jackson în seara zilei în care a apărut prima piesă postumă a regelui Pop – “breaking news”. Este primul single al albumului “Michael”, care va fi lansat luna viitoare.

Vezi si

“Mergeți acasă”: Turismul excesiv stârnește reacții în Spania

Mișcările „anti-turistice” se înmulțesc în Spania, a doua cea mai vizitată țară din lume, determinând …