Wednesday , October 4 2023

Copiii Angelinei Jolie încep şcoala în Ungaria

Patru dintre copiii cuplului de actori Angelina Jolie-Brad Pitt vor începe şcoala şi grădiniţa, săptămâna viitoare, la Budapesta, în Ungaria, unde celebra lor mamă a început filmările pentru un nou lungmetraj, informează people.com.
În timp de Brad Pitt filmează lungmetrajul “Moneyball” în Boston (Statele Unite ale Americii), Angelina Jolie, în vârstă de 35 de ani, i-a luat cu ea în Ungaria pe cei şase copii ai cuplului. Angelina Jolie filmează în această ţară o dramă inspirată din războiul bosniac şi debutează cu această ocazie în calitatea de regizor.
Actriţa a anunţat, în luna august, că va regiza şi va juca într-un film a cărui acţiune se petrece în timpul Războiului Bosniac (1992 – 1995), într-o declaraţie dată publicităţii de Înaltul Comisariat pentru Refugiaţi din cadrul ONU (ICNUR), organizaţie pentru care Jolie este ambasadoare a bunăvoinţei.
Pelicula va spune povestea unui cuplu de îndrăgostiţi, care se întâlnesc înainte de izbucnirea războiului, şi va ilustra totodată impactul războiului asupra relaţiei lor.
“Angelina i-a înscris pe Pax şi pe Maddox la o şcoală franco-americană de elită, unde vor merge începând de săptămâna viitoare”, a declarat o sursă. “Acea şcoală are şi grădiniţă, unde vor merge Zahara şi Shiloh”.
Potrivit unei alte surse, celebra actriţă americană încearcă să le asigure copiilor ei un mediu cât mai plăcut şi doreşte să îşi facă cât mai mulţi prieteni în Budapesta.
“A venit la fiecare dintre vecini, le-a strâns mâna tuturor şi s-a prezentat, ca şi cum noi n-am fi ştiut deja cine era”, a declarat o altă sursă citată de revista People.
Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt consideraţi a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriţi. Cei doi au în prezent şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi – Maddox, în vârstă de nouă ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de şase ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de cinci ani, născută în Etiopia.
Shiloh, născută în Namibia, în 2006, este unul dintre copiii biologici ai cuplului, alături de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi pe 12 iulie 2008 la Nisa, în Franţa.

Vezi si

Filme și seriale noi în luna octombrie pe Netflix

În luna octombrie Netflix propune o listă de filme și seriale noi pe care nu …