Wednesday , September 28 2022

Contul de Facebook al Mihaelei Radulescu a fost blocat de instanta pentru mesaje denigratoare

mihaela radulescu

Profilul personal al Mihaelei Radulescu a fost sters de Facebook, nemaifiind vizibil pe reteaua de socializare.
Decizia vine dupa ce Mihaela Radulescu a postat mai multe mesaje denigratoare la adresa fostului sot al celei mai bune prietene a ei, designerul Dana Budeanu.
Insa lucrurile nu se opresc aici! Instanta de judecata i-a interzis Mihaelei Radulescu sa mai posteze pe Facebook materiale despre omul de afaceri Radu Budeanu, cel care a intentat actiunea in instanta, pana la solutionarea cauzei, dupa o actiune facuta de firma Traila, Stratulat, Almasan, Albulescu Attorneys At Law.
In ultimele saptamani, Mihaela Radulescu a facut pe Facebook o serie de afirmatii denigratoare la adresa lui Radu Budeanu, iar acesta a dat-o in judecata, pe motiv ca prezentatoarea TV il defaimeaza. Instanta i-a dat dreptate omului de afaceri, iar Mihaela Radulescu a fost obligata, prin ordonanta presedintiala, sa nu mai posteze pe Facebook nimic care ar putea aduce atingere intereselor acestuia. Radu Budeanu cere despagubiri de un milion de lei.
Judecatorii au stabilit ca Mihaela Radulescu este obligata “sa inlature materialele defaimatoare referitoare la reclamant de pe pagina personala de pe reteaua Facebook, precum si orice trimiteri si referiri la acestea”.
Totodata, instanta “obliga parata sa inceteze pentru viitor, pana la solutionarea definitiva a cauzei (…) publicarea oricaror materiale defaimatoare la adresa reclamantului pe pagina personala de pe reteaua Facebook”.
Nu este pentru prima data cand Mihaela Radulescu lanseaza acuzatii grave la adresa unor persoane in spatiul public fara vreo proba. Ea a mai folosit si in trecut Facebook-ul pentru a-si exprima nemultumirile. Mai mult, in urma cu 5 ani ea a trimis presei o scrisoare in care il ataca chiar pe fostul ei sot si ii aducea acestuia acuzatii grave, care nu au fost probate. Au trecut ani de atunci, presupusele ilegalitati de care Mihaela Radulescu il acuza pe Elan nu s-au probat, insa aceasta nu si-a cerut scuze si nu a retractat nimic.
”Il veti regasi (pe Elan Schwartzenberg, n.r.) bine ascuns, deci trebuie sa cautati bine, in toate campaniile electorale, cand de-o parte, cand de cealalta, il veti regasi in off-shore-uri indepartate. In terenuri dintre cele mai disputate si chiar drept pusculita pentru banii unor grei politicieni din tara asta fara stapan”, acuza, fara vreo baza reala, Mihaela Radulescu.
“Ma astept ca dintr-o clipa in alta sa fiu legata de maini si de picioare”, mai spunea aceasta, fara ca acest lucru sa se fi intamplat vreodata.
cancan.ro

Vezi si

Shakira, trimisă în judecată pentru fraudă fiscală. Cântăreața riscă opt ani de închisoare

Cântăreața columbiană Shakira a fost trimisă în judecată de tribunalul spaniol pentru fraudă fiscală. O …