Tuesday , September 27 2022

Controverse privind sanatatea lui Michael Douglas: e pe moarte sau spre vindecare

Revista Star a scris ca sotia actorului, Catherine Zeta Jones, a fost chemata de urgenta din Europa pentru a-si lua adio, dar alte publicatii sustin ca Michael Douglas îsi va reveni complet dupa cancerul la gât descoperit în august.
Revista “Star” sustine ca Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones se tem ca acestea sunt ultimele lor zile împreuna. Catherine Zeta-Jones s-a întors mai devreme decât îsi planuise acasa dupa o vizita în Tara Galilor, alimentând speculatiile ciu privire la starea de sanatate a sotului ei.
Pe de alta parte, surse medicale citate de alte publicatii sustin ca Michael Douglas are 80% sanse sa îsi revina complet chia daca tumorile maligne de la gât au fost descoperite târziu.
În acest weekend, s-au încheiat cele opt saptamâni de terapie .În opinia medicilor, chiar daca nu va mai fi nevoie de alte sedinte de radioterapie si chimioterapie,actorul mai are nevoie de aproximativ alte sase saptamâni pentru a se însanatosi.
În septembrie, Michael Douglas a pozat pe covorul rosu întins în fata Ziefeld Theatre din New York unde a mers pentru a asista la premiera celui mai recent film în care a jucat, “Wall Street: Banii sunt facuti sa circule”, iar la începutul acestei saptamâni, actorul a fost fotografiat la New York în timp ce o conducea la scoala pe fiica sa Carys, în vârsta de sapte ani.
Michael Douglas, în vârsta de 65 de ani, a fost diagnosticat cu cancer la gât în luna august.

Vezi si

Băncile din Danemarca împart pături pentru a-şi ajuta angajaţii să facă faţă temperaturilor scăzute din biro­uri

Băncile daneze împart pături pentru a-şi ajuta angajaţii să facă faţă temperaturilor mai scăzute din …