Wednesday , February 1 2023

CONCERT AL FILARMONICII BOTOȘANI, FESTIVALUL „VOINICELUL” ȘI ALTE SPECTACOLE, ÎN WEEK-END, LA IULIUS MALL SUCEAVA

Sfârșitul de săptămână va fi unul al spectacolelor, la Iulius Mall Suceava. Cei care și-au programat sesiunile de shopping pentru acest week-end și cei care sunt în căutarea unor modalități de relaxare se vor bucura de o agendă de evenimente aparte: concert al Filarmonicii Botoșani, Festivalul „Voinicelul”, spectacol de muzică populară, sesiuni gratuite de dans și atelier de creație pentru copii.voinicelul

Vineri și sâmbătă, pe 9 și 10 iunie 2017, de la ora 8.30, Iulius Mall Suceava se va transforma în scena pe care vor performa cei mai talentați preșcolari. Timp de două zile, laetajul mall-ului se va desfășura etapa județeană a celei de-a XV-a ediții a Festivalului – concurs național „Voinicelul”Peste 2.000 de prichindei s-au calificat în această etapă și vor oferi publicului un spectacol ritmat și plin de culoare. Micile vedete vor concura la secțiunile: solişti, grupuri vocale, dansuri populare, moderne, sportive sau de caracter, fantezie coregrafică și recitare. Cei mai buni dintre participanți vor fi premiați și se vor califica în etapa națională a concursului. Festivalul „Voinicelul” este organizat de Inspectoratul Școlar Județean Suceava, în colaborare cu Iulius Mall, scopul evenimentului fiind încurajarea și promovarea copiilor cu potențial artistic, încă de la vârsta preșcolară.

Sâmbătă, de la ora 14.00, copiii primesc o nouă invitație de a-și pune în valoare îndemânarea și imaginația. La ediția din această săptămână a atelierului de creație, micii meșteri vor învăța de la specialiștii Creativ & Deco cum să realizeze suporturi pentru lumânări din paie colorateIulius Mall le va pune la dispoziție toate materialele necesare, iar la final, le va oferi creațiile în dar.

Sâmbătă seara, Iulius Mall Suceava le oferă clienților un cadou ritmat, prin concertul de muzică latino-americană, susținut de Orchestra Filarmonicii de Stat Botoșani. De la ora 19.00, la etajul mall-ului, talentații instrumentiști, coordonați de dirijorul Ramiro Arista, din Argentina, îi vor încânta pe melomani cu fragmente orchestrate simfonic ale unor piese care au la bază folclorul țărilor din America de Sud. Astfel, la Iulius Mall, seara de sâmbătă va fi pe ritmuri de tango, rumba, cha cha cha, milonga și altele, în interpretarea Orchestrei Filarmonicii de Stat Botoșani.

Duminică, de la ora 9.30, muzica populară va fi vedetă la Iulius MallAproximativ 600 de copii vor participa la cea de-a X-a ediție a Festivalului Concurs de Folclor „Sărbătoarea de sub brazi”. Micii artiști, pasionați de tradițiile românești, vor oferi un spectacol de folclor autentic, cu dansuri și muzică populară. Evenimentul este organizat de Școala Gimnazială „Ioan Băncescu” Adâncata.

Tot duminică, de la ora 18.00, ritmurile latino vor pune stăpânire pe parterul Iulius Mall Suceava. Aici vor fi prezenți dansatorii Salsa Family, care îi vor invita pe clienți să învețe pașii de caraibice, salsa, bachatta și merengue.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …