Saturday , January 28 2023

COMPETIȚIE KENDAMA ȘI TÂRG AL OFERTELOR EDUCAȚIONALE, ÎN WEEK-END, LA IULIUS MALL SUCEAVA

Cum îți poți petrece timpul liber pentru un week-end reușit? Iulius Mall Suceava propune: competiție de Kendama, târg al ofertelor educaționale, târg handmade, atelier de creație și sesiuni gratuite de dans.

mall

Vineri, 12 mai 2017, de la ora 10.00, parterul Iulius Mall Suceava va găzdui o nouă ediție a Târgului Ofertelor Educaționale. Evenimentul vine în sprijinul viitorilor liceeni, pentru a-i ajuta să aleagă cea mai potrivită instituție de învățământ pentru aptitudinile și aspirațiile lor. La târg vor fi prezentate ofertele educaționale ale liceelor din județul Suceava, iar agenda va fi completată de momente artisticetestări psihologice și ateliere de dezvoltare personală. Evenimentul este organizat de Inspectoratul Școlar al Județului Suceava și Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Suceava.

De vineri până duminică, cei pasionați de obiecte lucrate manual sunt invitați la o nouă ediție a Târgului Handmade, de la parterul Iulius MallPiese vestimentare, accesorii și bijuterii realizate din materiale și prin tehnici aparte, care să dea un plus de personalitate ținutelor, dar și obiecte decorative, lumânări parfumate și tablouri create cu migală sunt propunerile artizanilor prezenți la târg.

Sâmbătă este despre prichindei și creativitatea lor, la Iulius Mall. De la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, cei mici își vor putea fructifica îndemânarea și imaginația realizând obiecte utile și care le vor înfrumuseța propriul birou. În această săptămână, specialiștii Creativ&Deco îi vor învăța pe năzdrăvani să facă suporturi pentru instrumente de scris în formă de fluturaș. Materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall, iar copiii vor putea lua lucrările acasă.

Duminică, pe 14 mai, Iulius Mall și clubul KNDM îi invită pe împătimiții jocului Kendama la o competiție special dedicată lor. Prima ediție a concursului KNDM Open se va desfășura de la ora 10.00, la etajul Iulius Mallîn zona Cinema City. Competiția va avea două categorii, începători și profesioniști, iar cei mai buni jucători vor fi premiați. Invitați speciali ai evenimentului sunt Oase, Alpha și Shao, jucători profesioniști din România, modele pentru pasionații de Kendama din întreaga țară. Kendama este un joc de inspirație japoneză, care combină exercițiul fizic cu dezvoltarea abilităților de coordonare, atenția, concentrarea și perseverența, fiind o opțiune antrenantă de petrecere a timpului liber.

Tot duminică, de la ora 18.00, parterul Iulius Mall se va transforma în ring de dans. Membrii Salsa Family îi vor învăța pe clienții pasionați de mișcările ritmate pașii de caraibice, salsa, bachata și merengue.

Vezi si

Jay Leno s-a ales cu mai multe oase rupte după un accident de motocicletă. În noiembrie el a avut arsuri grave după un alt incident

Jay Leno, vedeta emisiunii „The Tonight Show” și comediant, a declarat că şi-a fracturat mai …