Sunday , December 4 2022

«Columbeanu a făcut o tampenie! Un barbat adevarat nu face asa ceva»

Războiul declanşat de Irinel Columbeanu împotriva soţiei sale nu e văzut deloc cu ochi buni de specialiştii de la protecţia copilului. Miliardarul de la Izvorani a ales să folosească o măsură extremă în acest proces, decăderea din drepturile părinteşti a Monicăi, o premiera in justitia romaneasca.
Specialiştii de la Protecţia Copilului spun că atitudinea miliardarului de la Izvorani nu e demnă de un bărbat matur.
Cel mai vehement este Dănuţ Fleacă, directorul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) sector 1.
„Ceea ce a făcut domnul Columbeanu este o mare măgărie, o tâmpenie. Nu poţi să-ţi denigrezi soţia şi mama copilului tău în aşa hal. Un bărbat adevărat nu face aşa ceva. Nu e o atitudine demnă de un om matur. Dacă ar avea un minim de decenţă, ar găsi o consiliere cu soţia lui de dragul copilului. Ca bărbat, dar şi din poziţia de director la DGASPC, consider că o fetiţă de patru ani are mai multă nevoie de mama ei lângă ea decât de tată”, a declarat Fleacă pentru Click.
Specialiştii de la Ilfov, care au şi fost ieri la Izvorani pentru o primă evaluare a micuţei Irina, sunt şi ei de părere că motivele invocate de Irinel nu sunt suficiente pentru ca soţia lui să-şi piardă statutul de mamă.
„Abaterile mamei trebuie să fie deosebit de grave. Să se prostitueze, să se drogheze, să fie alcoolică, să-şi maltrateze copilul. Noi am început ancheta socială azi (n.r. ieri). O echipă formată din doi psihologi şi un asistent social a mers la vila din Izvorani pentru a discuta cu Irina. Vor fi trei, patru întâlniri şi vrem să fie de faţă şi Monica Columbeanu. Peste două săptămâni vom avea raportul final”, ne-a spus Andrei Dumitrescu, directorul DGASPC Ilfov.

Vezi si

Încoronarea lui Charles. Coroana Sf. Edward a părăsit Turnul Londrei pentru a fi modificată (Foto)

Coroana Sf. Edward, piesa centrală a bijuteriilor monarhiei britanice, a părăsit Turnul Londrei, unde este …