Wednesday , April 17 2024

Colin Firth va juca rolul unui vampir într-un nou film Dracula

Colin Firth, recompensat luna trecută cu premiul Oscar pentru interpretarea sa din filmul “Discursul regelui”, va juca rolul unui vampir într-o nouă adaptare cinematografică a romanului lui Bram Stoker “Dracula”, informează dailymail.co.uk.
Actorul în vârstă de 50 de ani se va alătura distribuţiei noului film, din care mai fac parte Nicole Kidman şi Mia Wasikowska, vedeta din “Alice în Ţara Minunilor”.
Scenariul filmului a fost scris de Wentworth Miller, vedeta serialului “Prison Break”, şi detaliază povestea unei tinere fete, numită India, şi a mamei sale, care primesc vizita unui unchi misterios după ce tatăl Indiei moare. Rolul mamei îi revine lui Nicole Kidman, în timp ce Mia Wasikowska interpretează personajul India, iar Firth, pe cel al unchiului.
Potrivit tabloidelor britanice, noul rol al lui Firth este foarte diferit de cel interpretat în “Discursul regelui”, iar noul film va fi realizat în nota producţiilor clasice cu vampiri în care apărea Christopher Lee. În una dintre scene, personajul lui Firth îi înfinge cuiva o pereche de foarfece în gât, în timp ce în altă scenă îşi omoară în bătăie o victimă, lovind-o cu o creangă de copac.
“Este ceva întunecat, modern, sinistru”, a declarat o sursă apropiată proiectului.
Pe de altă parte, Colin Firth a declarat, recent, într-un interviu pentru BBC, că după ce l-a interpretat pe regele George al VI-lea, ar vrea să joace un rol diferit, amuzant.
De asemenea, cunoscutul actor britanic a semnat un contract cu fraţii Joel şi Ethan Coen pentru a juca într-un remake al producţiei “Gambit”, alături de Cameron Diaz.

Vezi si

Surpriză: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la Pro TV, ca jurați la MasterChef

PRO TV anunță surpriza pe piața media: jurații sezonului 9 MasterChef România sunt Sorin Bontea, …