Tuesday , April 23 2024

Colin Firth a acceptat rolul din "Kingsman" fara sa citeasca scenariul

colin-firth

Actorul Colin Firth, distins cu Oscar pentru rolul facut in “Discursul regelui”, a declarat recent ca i s-a intamplat sa accepte sa joace intr-un film fara ca macar sa citeasca scenariul.
E vorba despre filmul “Kingsman: The Secret Service”, o comedie savuroasa regizata de Matthew Vaughn, conform ContactMusic.
Motivul pentru care a spus “da” fara sa stie ceva despre film a fost regizorul, pe care Firth il apreciaza mult.
Pentru ca se declara indragostit de acelasi lucruri ca regizorul, fiind amuzat de acelasi tip de situatii, actorul a raspuns afirmativ propunerii, ca un “fan exaltat”, dorind sa-i aduca astfel un “omagiu”.
Despre personajul jucat de Firth, Harry Hart, agent secret Kingsman, actorul in varsta de 54 de ani sustine ca e un amalgan de personaje celebre, avand mare parte si din agentul 007, James Bond.
“Personajul meu are cu siguranta din Bond, la fel din John Steed, ceva din Harry Palmer si din David Nivin”, a spus Firth. Intai de toate, insa, personajul sau e un gentleman, fapt pe care insusi Harry Hart il repeta de mai multe ori in film.
Pelicula a fost lansata in 2014, iar din distributie fac parte, printre altii, Samuel L. Jackson sau Michael Caine. La vremea lansarii filmului, Firth declara ca nu s-a mai antrenat din tinerete asa si ca nu a fost tocmai simplu. Intr-adevar, in film, actorul e tot timpul in miscare, dovedind agilitatea unui barbat cu multi ani mai tanar.

Vezi si

FOTO. Celine Dion, despre boala ei teribilă: “Nu am învins-o. Este încă în mine și va fi mereu”

Celine Dion a pozat pentru coperta celei mai noi ediții a revistei Vogue Franța. Artista …