Wednesday , December 7 2022

"Circul e mai atractiv decat muzica". Ce spune Dan Negru despre audientele Eurovision

dan negru

Rezultatul de anul acesta de la Eurovision a dat naştere unor adevărate controverse şi nu puţini sunt cei nemulţumiţi că Austria şi Conchita Wurst au câştigat competiţia.
Printre ei şi Dan Negru care a criticat spectacolul de anul acesta. Prezentatorul a spus că Eurovisionul a ajuns un circ, unde muzica nu mai contează. În plus, Dan Negru a subliniat că oricum Europa nu mai e interesată de concurs, dovadă fiind audienţele slabe.
“M-am uitat la Eurovison impreuna cu niste prieteni printre care si Cristian Faur, compozitorul roman cu cele mai mari performante intr-ale Eurovision. Ma plictiseste Eurovisionul, o ciorba lunga in care gasesti tot soiul de ciudatenii…Castigatorii din ultimii ani, fie travestiti, fie artisti travestiti in monstrii, si-ar gasi locul in emisiunile tabloid de la noi, cu tot felul de ciudati. Circul e mai atractiv decat muzica la Eurovision. I-am auzit insa pe prezentatori spunand ca toata Europa e cu ochii pe concurs. Fals! Anul trecut finala s-a clasat pe locul 5 in Franta, in Italia a adunat doar 1,6 milioane de italieni, un dezastru pentru RAI UNO intr-o seara de sambata iar tari precum Turcia,Portugalia sau Cehia au refuzat sa mai participe pentru ca audienta pe care postul public o face cu concursul nu acopera cheltuiala.Mi-au placut doar huidiuelile europenilor cand se rostea numele Rusia…”, a scris Dan Negru pe pagina de Facebook.
click.ro

Vezi si

Ce au căutat românii pe Google în 2022. Ucraina, Roxadustat și Florin Salam, în topul căutărilor

Google prezintă de 11 ani în fiecare lună decembrie listele cu cele mai populare (trending) …