Tuesday , April 23 2024

Cine lipseste de la reuniunea "Friends"

Fanii serialului “Friends” (“Prietenii tai”) au primit o veste excelenta cand s-a anuntat ca actorii Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc si David Schwimmer se vor reuni pentru un episod special. Dezamagirea a venit la putin timp dupa anunt.
friends

Un reprezentant al lui Matthew Perry, actorul care il interpreteaza pe Chandler Bing in sitcom, a anuntat ca acesta nu va particpa.
“Matthew nu va participa, pentru ca este la Londra, la repetitii pentru piesa The End of Longing, care va incepe pe 2 februarie la Playhouse Theatre”, din Londra, a spus Lisa Kasteler, reprezentant al actorului.
Aceasta a precizat ca reprezentantii NBC, cei care au facut marele anunt, stiau de acest lucru inainte de a dezvalui ca in februarie cei sase actori vor filma un episod special din Friends.
“Cu alte cuvinte, nu va avea loc reuniunea pe care o astepta toata lumea”, a precizat Lisa Kasteler.
NBC anuntase ca Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc si David Schwimmer vor inregistra un episod special, sub forma unui tribut de doua ore adus regizorului de comedie James Burrows.

Vezi si

FOTO. Celine Dion, despre boala ei teribilă: “Nu am învins-o. Este încă în mine și va fi mereu”

Celine Dion a pozat pentru coperta celei mai noi ediții a revistei Vogue Franța. Artista …