Monday , March 4 2024

Cine este românul care participă la petrecerea de Halloween de la Bran, alături de Elon Musk

Elon Musk, celebrul om de afaceri, a închiriat Castelul Bran pentru o petrecere fastuoasă de Halloween, la care vor participa vedete de la Hollywood și oameni de afaceri. Printre aceștia se numără și un român.

Potrivit MediaFlux, printre invitații prezenți la petrecerea lui Elon Musk de la Castelul Bran se află Ovidiu Toma, CEO-ul CryptoDATA, companie românească ce activează în domenii precum securitatea cibernetică, telecomunicații criptate și inteligență artificială pentru a oferi soluții IT cu ajutorul tehnologiei Blockchain.

Conform sursei citate, Ovidiu Toma este proprietarul CryptoData, companie românească care dezvoltă soluții integrate software și hardware și tehnologii de securitate informatică aplicate în diverse domenii, precum automotive și domeniul spațial.

Ovidiu Toma este ginerele lui Ioan Niculae, unul dintre cei mai bogați oameni din România, și este considerat de către foarte mulți oameni de business cel mai smart om din țară în domeniul crypto.

El deține și aplicația Wispr, alternativa românească la WhatsApp, Signal sau Telegram.

Legăturile lui Ovidiu Toma cu oamenii importanți ai lumii reies și din activitățile sale recente. Printre persoanele alături de care s-a afișat în ultima perioadă se află Martin Eberhard, co-fondatorul Tesla, spre exemplu, om extrem de aropiat de Elon Musk.

Vezi si

VIDEO. BRIT Awards: Raye a câștigat 6 premii, un record

Cântăreaţa şi compozitoarea Raye a câştigat, sâmbătă, la Londra şase premii la gala BRIT, inclusiv …