Wednesday , February 28 2024

Cine este noul duce de Westminster: Hugh Grosvenor devine cel mai ravnit burlac din Marea Britanie

hugh grosvenor

Hugh Richard Louis Grosvenor, in varsta de 25 de ani, a devenit peste noapte duce de Westminster si cel mai ravnit burlac din Marea Britanie.
Dupa moartea subita a ducelui de Westminster Gerald Cavendish Grosvenor, tanarul account manager, care lucreaza la o companie de biocombustibili, a mostenit titlul si averea tatalui sau, devenind astfel unul dintre cei mai bogati barbati din lume, relateaza The Telegraph.
Pana acum, Grosvenor a trait destul de departe de lumina reflectoarelor pentru cineva atat de “poleit cu aur” – se zvoneste ca petrecerea memorabila cu ocazia aniversarii a 21 de ani a costat cateva milioane de dolari.
Insa brusca moarte a tatalui sau l-a aruncat pe tanar in atentia presei si i-a facut pe multi sa se intrebe cine este al saptelea duce de Westminster.
Dupa ce a mostenit o avere estimata la 8,3 miliarde de lire sterline, Grosvenor este al treilea cel mai bogat om din Marea Britanie si al 68-lea din lume. Familia sa detine, printre altele, trei hectare de teren in doua dintre cele mai scumpe cartiere ale Londrei, Mayfair si Belgravia. Unii au glumit ca, dupa moartea tatalui sau, Hugh Grosvenor va detine “jumatate din Londra”. Tanarul a mostenit numeroase alte terenuri in diverse regiuni ale Marii Britanii.
Desi a trait in bogatie, parintii sai au incercat sa ii ofere o copilarie pe cat de normala posibil. Alaturi de cele trei surori ale sale, el a mers la o scoala de stat aflata aproape de casa, inainte de a urma cursurile unei scoli private.
Hugh Grosvenor a studiat managementul rural la Newcastle University, iar apoi a mers la Oxford. Dupa absolvire, el a lucrat la firma tatalui sau Grosvenor Group, apoi s-a angajat ca account manager la o firma care produce biocombustibili.

Vezi si

statueta, Oscar, premiu, Obiectiv

Premiile Oscar 2024 vor fi acordate pe 11 martie. Unde poate fi văzută live ceremonia

Decernarea Premiilor Oscar va putea fi urmărită în direct, în 11 martie, de la ora …