Monday , September 25 2023

Chrissy Teigen si John Legend au pierdut al treilea nascut

Modelul Chrissy Teigen, sotia cantaretului John Legend, a publicat pe Instagram un mesaj sfâșietor și câteva imagini dramatice, care ilustrează suferință prin care trece. Ajunsă la spital cu sângerări severe, Chrissy Teigen, care era însărcinată pentru a treia oara, a pierdut copilul, în urma unor complicații grave.

Suntem șocați și trăim genul ăla de durere de care auzi doar la alții, durere pe care nu ai mai simțit-o în viața ta. Nu am putut opri sângerarea, să îi oferim fluidele de care avea nevoie, în ciuda tonelor de transfuzii. Nu a fost suficient”, a mărturisit Teigen pe rețelele de socializare.

Chrissy Teigen a vrut să împărtășească suferința prin care trece cu fanii săi și a postat imagini cutremurătoare pe Instagram. Aceasta apare cu ochii în lacrimi, răvășită, cu trupul neînsuflețit al micuțului bebeluș în brațe, pe care îl numiseră Jack.

“Întotdeauna am hotărât numele copiiilor în ultima clipă, fix înainte să se nască, înainte să plecăm din spital. Dar micuțului astă începusem să îi spunem Jack. Va rămâne întotdeauna Jack pentru noi. Și-a dorit atât de mult să fie parte din viața noastră… și va fi pentru totdeauna”, a mai spus soția lui John Legend.

Ulterior, Chrissy a postat pe Twitter un mesaj care i-a înfiorat pe fani: “Mă duc acasă fără copil. Cum poate fi real?” Aceasta era spitalizată de ceva vreme, din cauza unor sângerări, apărute pe fondul unei placente slăbite. Modelul nu a dezvăluit în câte luni de sarcina era.

Chrissy Teigen și John Legend mai au doi copii împreună.

Vezi si

Critici aprinse în Italia, după ce o cofetărie i-a cerut unei femei 1 euro pentru o linguriță

Situație bizară relatată de presa italiană, după ce o femeie s-a trezit cu o taxă …