Sunday , December 4 2022

Chris Rea s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui concert

Cunoscutul cantautor britanic Chris Rea s-a prăbușit, sâmbătă, pe scenă, în timpul unui concert. Anul trecut suferise un accident vascular cerebral.
chris rea


Cunoscutul cantautor britanic Chris Rea este internat și se află în stare stabilă, duminică dimineață, după ce cu o seară în urmă s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui concert.
Muzicianul, în vârstă de 66 de ani, cunoscut pentru hit-ul “Driving Home For Christmas” din 1988, susţinea sâmbătă, la New Theatre Oxford, cel de-al 35-lea concert din al 37-lea turneu când s-a prăbuşit.
Concertul a fost anulat şi muzicianul a fost transportat la spital, de unde mai târziu medicii au transmis că starea sa este “stabilă”.
Chris Rea este bolnav de diabet, iar anul trecut a suferit un accident vascular cerebral.
John O’Hara, care s-a aflat în public, a spus: “A cântat minunat şi apoi pur şi simplu a căzut. Arăta destul de rău. Au tras cortina şi am aşteptat cu toţii până ne-au anunţat să plecăm”.
Un purtător de cuvânt al ambulanţei a precizat: “Am fost sunaţi la ora 9.30pm pentru un incident pe strada George din Oxford. Am trimis un echipaj la faţa locului şi un pacient a fost transportat la spital”.
Christopher Anton Rea s-a născut pe 4 martie, 1951. Este cântăreţ şi compozitor din Middlesbrough, Anglia.
“Whatever Happened to Benny Santini?” este albumul său de debut, lansat în 1978. Primul single de pe albumul “Fool” – “If You Think It’s Over” – a fost este cel mai mare hit al său din Statele Unite, ocupând locul 12 în Billboard Hot 100. Albumul a fost a fost nominalizată la premiile Grammy pentru categoria cea mai bună melodie a anului, pierzând în faţa melodiei “Just the Way You Are” a lui Billy Joel.
Chris Rea a lansat opt albume în anii 1980. “Shamrock Diaries”, “On The Beach şi Dancing With Strangers”, compilaţia “New Light Through Old Windows”, “The Road to Hell”, care a fost lansat în 1989, a avut un succes masiv şi a devenit primul său album numărul 1 în Regatul Unit. A urmat “Auberge”, “God’s Great Banana Skin”. “Espresso Logic” a ajuns în Top 10, iar “Julia”, inspirată după ceea de-a doua fiică a lui Rea, a devenit cel de-al 11-lea single Top 40.
Rea a vândut peste 30 de milioane de discuri la nivel mondial.
 
 

Vezi si

Încoronarea lui Charles. Coroana Sf. Edward a părăsit Turnul Londrei pentru a fi modificată (Foto)

Coroana Sf. Edward, piesa centrală a bijuteriilor monarhiei britanice, a părăsit Turnul Londrei, unde este …