Wednesday , July 24 2024

Chris Pratt și Katherine, fiica lui Schwarzenegger, s-au logodit

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger s-au logodit, anunțul fiind făcut chiar de actor prin intermediul unei postări pe Instagram.

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger formează un cuplu din luna aprilie a anului trecut, însă lucrurile par să evolueze extrem de rapid, dovadă fiind și faptul că Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger s-au logodit.

„Dulce Katherine, sunt atât de fericit că ai spus da. Sunt foarte încântat să mă căsătoresc cu tine”, a scris actorul în descrierea imaginii de pe Instagram în care starul din „Guardians of the Galaxy” apare ținând-o în brațe pe Katherine.

Chris Pratt a mai fost căsătorit cu Anna Faris timp de opt ani, iar în urma căsniciei a rezultat și un copil, Jack, acum în vârstă de 6 ani. Încă de la divorț, Chris a afirmat că o va iubi pe Anna în continuare și că va avea mereu mult respect pentru aceasta. Relația celor doi este una mai mult decât civilizată, aceștia rămânând prieteni, n primul rând pentru băiețelul lor, pe care doresc să îl crească într-un mediu cu multă iubire și fericire.

De aceea, Anna pare să fie mai mult decât în regulă cu noua relație a lui Pratt, deoarece Katherine are o legătură extrem de specială cu fiul celor doi și ține foarte mult la el.

Întreaga familie a lui Katherine susține relația acesteia cu Chris, mai ales mama acesteia, Maria, care le-a și făcut cunoștință. Membrii familiei îl plac foarte tare pe Chris și cred despre el „că este un tip nemaipomenit” și că „cei doi sunt perfecți împreună, au țeluri comune și împărtășesc aceleași valori”, afirmă surse apropiate acestora.

elle.ro

Vezi si

Un mineral care conține molecule de apă, descoperit în eșantioanele aduse de pe Lună de sonda chineză Chang’e-5

Oamenii de știință dintr-o echipă chineză au identificat, într-un eșantion adus de pe Lună de …