Friday , October 7 2022

Cheloo de la Paraziţii, SĂLTAT de DIICOT într-un dosar de trafic şi consum de droguri

cheloo

Cheloo, de la Paraziţii, a fost săltat de mascaţi de la DIICOT într-un dosar de trafic şi consum de droguri, informează România TV. În acest moment procurorii ar efectua percheziţii acasă la cunoscutul cântăreţ de hip-hop.
Cheloo, de la trupa Paraziții, urmează să fie audiat la sediul DIICOT din Ploiești într-un dosar de trafic și consum de droguri. Din primele informaţii ar fi vorba de cannabis.
Surse judiciare citate de ziarulincomod.ro susţin că la această oră au loc 10 percheziții în Prahova și București care vizează persoanele implicate în acest dosar. Oamenii legii au descins inclusiv la locuința rapper-ului Cătălin Ștefan Ion, cunoscut cu numele de scenă Cheloo.
Cheloo este suspectat de procurori că ar fi adus la petreceri diverse cantități de droguri, în special canabis, pe care le dădea și celorlalți invitați. Procurorii vor stabili dacă acesta poate fi acuzat de cosum, dar și de trafic de droguri, scrie obervatorulph.ro.
În dosar ar fi implicate în jur de 90 de persoane, unii traficanți, alții consumatori, toţi urmând să fie aduşi la sediul DIICOT Ploiești pentru audieri în cauză.
 
 

Vezi si

Christian Bale dezvăluie cât de influent este Leonardo DiCaprio la Hollywood: “Un rol ajunge la cineva doar pentru că l-a refuzat el”

Christian Bale tocmai a dezvăluit cât de popular este Leonardo DiCaprio la Hollywood. În cel …