Tuesday , September 27 2022

Chef Florin Dumitrescu a DEVENIT TĂTIC pentru a DOUA oară

chef florin

Florin Dumitrescu a devenit tătic pentru a doua oară. Fiindcă este cel mai important moment din viaţa oricărui om, bucuria celebrului Chef a fost împărţită cu fanii de pe reţelele de socializare.
Florin Dumitrescu a anunţat pe Facebook că este tatăl unei fetiţe de nota 10, care cântăreşte 2,480 kilograme și măsoară 49 de cemtimetri,Fericirea se vede din nou pe chipul lui chef Florin Dumitrescu, care a anunţat în urmă cu puţin timp că a devenit tătic.
După ce mama şi noua membră a familiei au trecut cu bine de primele secunde ale noului început, Chef Florin Dumitrescu a ţinut să dea zvon în ţară că este din nou tătic, de fată.
Aceasta a scris pe pagina sa de Facebook cum a decurs naşterea, dar a şi dezvăluit numele micuţei sale. A doua minune din viaţa juratului emisiunii “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” va purta numele de Mia Victoria Dumitrescu. De asemenea, în acelaşi mesaj Florin Dumitrescu le-a mulţumit şi fanilor pentru că îi sunt alături.
“Dragi prieteni! S-a născut Mia Victoria Dumitrescu. Este bine şi a luat şi un 10 la naştere! Vă mulţumesc anticipat pentru urări şi mă duc lângă prinţesele mele. Vă pup pe toţi!”, a fost mesajul pe contul de socializare al lui Florin Dumitrescu.
Contactat telefonic de către colegii săi de la Antena 1, Florin Dumitrescu a declarat că: “De data asta nu am fost luați prin surprindere, cum s-a întâmplat cu Ava, prima noastră fetiță, care s-a născut cu câteva zile mai devreme. Mia Victoria Dumitrescu s-a născut exact la data stabilită și este o fetiță absolut superbă. Sunt atât de fericit încât mi-am sunat toți prietenii apropiați să mă laud că sunt încă o dată tată de fată”.
 
 

Vezi si

După decesul reginei Elisabeta a II-a, preţul de vânzare al câinilor Corgi atinge noi recorduri

Câinii Corgi, patrupede de talie mică adorate de regina Elisabeta a II-a, au atins preţuri …