Chef Florin de la Masterchef, acuzat de un concurent ca l-ar fi batut la filmari

reportersite
13 martie 2013, 14:17

Georgeo Andrei, unul dintre cei mai talentati concurenti de la Masterchef, ar fi fost batut de Florin Dumitrescu in timp ce filmau pentru una din editiile show-ului. Se pare ca chef-ul era beat si l-a atacat pe timisorean din senin, injurandu-l de mama, informeaza exclusivtm.ro.

Andrei a ripostat spunand ca nu accepta astfel de jigniri si in momentul acela a fost atacat de Florin care l-a lovit cu capul de mai multe ori. In urma bataii, concurentul s-a ales cu traumatisme grave si multiple.

“Trebuia să fie cel mai râvnit concurs culinar de pe Planeta Romaniei, dar… In curand, Întâmplări adevărate de pe Bricul Mircea. In rolul de agresat subsemnatul (n.r. – Georgeo Andrei), iar agresorul… un <<>Geniu> (Chef Florin Dumitrescu – n.r.). În urma agresiunii nu am primit nici o scuză, iar conform examinării medico-legale, rezultatul este: traumatism cranio facial afirmativ, echimoza si edem, contuzie piramidala nazala”, a povestit timisoreanul pe Facebook.

Georgeo a marturisit ca vrea dreptate: „In urma unui GRAV INCIDENT ” AGRESIUNE” care m-a pus in imposibilitatea de a demonstra calitatile mele… ma vad obligat sa imi fac dreptate in justitia romana in care am foarte mare incredere. Pasiunea mea nu va fi oprita de un nemernic…care va plati pentru fapta lui!”

wowbiz.ro

2 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Ted 13/03/2013 la ora 16:49 -

    Atentie la neatentie domnilor ziaristi!
    N-ar strica daca ati verifica sursa acestui articol. Conform rotld.ro domeniul exclusivfm.ro nu exista. Am cautat de curiozitate stirea originala si ea pur si simplu nu exista.
    Eu zic sa incepeti sa strangeti bani pentru avocati.