Friday , July 1 2022

Chef Adi Hădean a pus pe roate o cantina umanitara. Ofera mancare pensionarilor si medicilor de la "Matei Bals" si Colentina (FOTO)

Celebrul maestru bucătar livrează zilnic mâncare gratuită prin intermediul proiectului “Solidar social”.
Chef Adrian Hădean şi-a suflecat mânecile şi şi-a pus calităţile culinare în slujba binelui comunitar. El a iniţiat o acţiune umanitară împreună cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 pentru a oferi hrană gratuită atât pensionarilor aflaţi în dificultate, cât şi personalului medical de la Spitalul de Boli Infecţioase Matei Balş şi Spitalul Colentina.
Practic, uzând de donaţiile unor companii şi persoane fizice, o mână de asistenţi sociali, bucătari voluntari şi livratori au pus e picioare o cantină umanitară. Beneficiarii sunt 400 de oameni care primesc zilnic mâncare caldă, cel puţin 5 zile pe săptămână, din care 200 de medici şi cadre medicale aflate în prima linie a luptei împotriva #covid19. Pe lângă aceştia, câteva sute de persoane vârstnice aflate în evidenţele DGASPC, în prezent izolate la domiciliu şi în imposibilitatea de a-şi asigura singure această masă caldă. Zilnic, sunt gătite şi distribuite gratuit 1.200 de porţii de mâncare, gratuit.
Chef Adrian Hădean îi încurajează pe cei care doresc să facă voluntariat să i se alăture. Detalii pe  activsocial.ro.
okmagazine.ro

Vezi si

Cameron Diaz revine în cinema după 8 ani de pauză

Cameron Diaz revine pe micile ecrane alături de Jamie Foxx în filmul Back in Action. …