Wednesday , February 28 2024

Charlize Theron este cea mai sexy actrita, într-un top alcatuit de modelele casei Victoria"s Secret

 


Charlize Theron a fost desemnat\ cea mai sexy actri]\ din lume, într-un top anual alc\tuit de modelele casei Victoria”s Secret, în care apare [i Britney Spears, care s-a impus la categoria “cea mai sexy cânt\rea]\”, informeaz\ radaronline.com.
În acest top, denumit “2012 What Is Sexy?”, modelele casei Victoria”s Secret au desemnat-o înving\toare la categoria “cea mai sexy m\mic\” pe cânt\rea]a american\ Beyonce.
Stacy Keibler, iubita actorului George Clooney, s-a impus la categoria “cele mai sexy picioare”, actri]a Jennifer Lawrence a triumfat la categoria “cei mai sexy ochi”, actri]a Emma Stone a fost desemnat\ înving\toare la categoria “cel mai sexy sim] al umorului”, actri]a Amanda Seyfried a câ[tigat la categoria “cele mai sexy buze”, în timp ce la categoria “cel mai sexy zâmbet” s-a impus actri]a Jessica Chastain.
Actri]a Amber Heard s-a impus la categoria “cele mai sexy forme”, AnnaLynne McCord a triumfat la categoria “cel mai sexy trup în bikini”, iar Ashley Benson a fost premiat\ la categoria “cel mai sexy p\r”.
Actri]ele Blake Lively [i Olivia Wilde au fost declarate câ[tig\toare la dou\ categorii de sezon: “cel mai sexy stil vestimentar de var\”, respectiv “cea mai sexy str\lucire în sezonul de var\”.
Actri]a Diane Kruger s-a impus la categoria “cea mai sexy vedet\ interna]ional\”.

Vezi si

statueta, Oscar, premiu, Obiectiv

Premiile Oscar 2024 vor fi acordate pe 11 martie. Unde poate fi văzută live ceremonia

Decernarea Premiilor Oscar va putea fi urmărită în direct, în 11 martie, de la ora …