Friday , June 21 2024

Channing Tatum și Zoe Kravitz, cel mai nou cuplu de la Hollywood

La puțin timp de când au apărut primele zvonuri că Channing Tatum și Zoe Kravitz ar forma cel mai nou cuplu de la Hollywood, cei doi au fost surprinși împreună, în mașină, în New York.

Conform filmnow, în imaginile surprinse de fotografi, cei doi par relaxați, iar la un moment dat Channing Tatum zâmbește larg, semn că se bucură de compania actriței.

Zoe a depus actele de divorț în decembrie 2020, după un an și jumătate de la nunta ei cu actorul Karl Glusman. Cei doi s-au căsătorit în secret în iunie 2019, după o relație de trei ani ani. De-a lungul timpului, însă, ea nu a vorbit foarte mult despre relația ei cu Karl Glusman.

De cealaltă parte, Channing Tatum a fost căsătorit cu Jenna Dewan, alături de care are o fetiță pe nume Everly. În aprilie 2018, actorul și Jenna Dewan au anunțat că se despart, după o căsătorie care a durat 9 ani. Cei doi au decis la vremea respectivă să rămână în relații bune, însă ulterior lucrurile au luat o altă întorsătură pentru că s-au certat din cauza pensiei alimentare, dar și a timpului pe care îl petrec cu fiica lor.

 

Vezi si

Actorul Donald Sutherland a murit la vârsta de 88 de ani

Actorul Donald Sutherland, protagonistul unor filme precum „Jocurile foamei” și „Animal House”, a murit la …