Wednesday , February 28 2024

Chalize Theron, inselata de Sean Penn cu dublura ei

January 22, 2014: Sean Penn and Charlize Theron photographed taking Charlize's adopted son Jackson on a trip to the supermarket today in Los Angeles. Sean was recently quoted as saying Charlize was a 'keeper' when discussing his new romance with the star.Mandatory Credit: Chiva/INFphoto.com  Ref: infusla-275|sp|

Sean Penn (54 de ani) este îndrăgostit până peste urechi de iubita lui, actriţa Charlize Theron (39 de ani), însă asta nu-l face să nu aibă scăpări în decor. Dublura superbei artiste, cascadoarea Fleur van Eeden, susţine că actorul a petrecut cu ea câteva nopţi romantice.
Sean Penn şi Charlize Theron sunt la un pas de nuntă, însă asta se pare că nu-l împiedică pe şarmantul star să calce pe bec, deşi i-a declarat superbei actriţe dragoste de nenumărate ori în mod public. Revista National Enquirer dezvăluie faptul că actorul “a tradus-o” pe superba Charlize cu nimeni alta decât dublura ei din filmul “The Last Face”. Fleur van Eeden (30 de ani) a mărturisit că a petrecut cinci “nopţi romantice” cu Penn în rulota lui, unde acesta i-ar fi citit din volumul lui de poezii. Totul s-a întâmplat pe platourile de filmare a peliculei turnate în Africa, pe când Charlize era plecată pentru câteva zile. “Sean este foarte sexy, chiar dacă este mai în vârstă. M-a fermecat cu poeziile lui pe care le-a scris de-a lungul timpului. Sunt foarte profunde. Totul a fost extrem de romantic”, a declarat Fleur pentru National Enquirer. Sean Penn şi Charlize Theron sunt împreună din decembrie 2013 şi surse din apropierea cuplului spun că urmează să facă nunta, în secret, în 2015, în Africa de Sud, ţara natală a actriţei.
libertatea.ro
 

Vezi si

statueta, Oscar, premiu, Obiectiv

Premiile Oscar 2024 vor fi acordate pe 11 martie. Unde poate fi văzută live ceremonia

Decernarea Premiilor Oscar va putea fi urmărită în direct, în 11 martie, de la ora …