Friday , April 9 2021

Cezar Ouatu, prima repetitie pentru Eurovision, la Malmo (VIDEO)

cezar ouatu pe scena la malmo

Reprezentantul României la Eurovision, Cezar Ouatu, a avut joi prima repetiţie la Malmo, în Suedia, şi a făcut show pe scenă, într-o reprezentaţie plină de culoare şi lumini.
“Sunt nerăbdător să urc pe scenă pentru prima repetiţie, în această după-amiază. Am luat deja pulsul evenimentului cu ajutorul câtorva dintre participanţi pe care i-am întâlnit. Malmo este un oraş liniştit, dar cu o energie pozitivă, care mă încarcă”, a declarat Cezar, înainte de prima repetiţie, potrivit Agerpres.
Cezar a urcat joi pe scena de la Malmo şi a făcut show pe scenă. Imaginile postate pe Youtube îl arată pe cântăreţ şi la pregătirile din culise, unde îşi exersa vocea.
Delegaţia României la Eurovision a ajuns miercuri dimineaţă la Malmo. Plecarea a fost în zori, iar Cezar şi echipa care îl însoţeşte în Suedia au făcut o escală la Praga, apoi la Copenhaga, de unde autobuzul îi aştepta să îi ducă în Malmo, la hotelul unde sunt cazaţi, aproape de Turning Torso Tower (“Turnul răsucit”), un zgârie-nori impresionant, unul dintre simbolurile oraşului, scrie libertatea.ro.
Românii au mers până la Malmo Arena, locul unde, peste o săptămână, Cezar, Alexandra Toma (backing vocal) şi cei patru dansatori vor urca pe scenă, în cea de-a doua semifinală a Eurovision Song Contest 2013. Seara s-a încheiat în centrul vechi al oraşului, la un pahar cu ceai.
Cezar va avea, pe parcursul şederii în Suedia, un program extrem de încărcat, fiind deja programate numeroase evenimente la care va participa: concerte, talk-show-uri, interviuri pentru posturi de televiziune şi pentru site-uri specializate pe Eurovision.
Pentru semifinala din 16 mai, unde piesa “It’s My Life”, interpretată de Cezar şi compusă de Cristian Faur, va intra în concurs pe poziţia a 17-a, sunt programate cinci repetiţii, dintre care trei cu costume.
Prima semifinală Eurovision va avea loc pe 14 mai, iar finala pe 18 mai.

Vezi si

Nominalizaţii la Oscar au primit derogare ca lucrători esenţiali pentru a fi prezenți la decernarea premiilor

O derogare prin care cei nominalizaţi la Oscar devin angajaţi esenţiali le va permite starurilor …