Sunday , November 27 2022

Cezar Ouatu, in tandreturi cu soprana Angela Gheorghiu

cezar outatu-angela gheorghiu

Despre faptul ca ar exista o idila intre Cezar Ouatu, castigatorul concursului Eurovision de anul acesta, si soprana Angela Gheorghiu s-a tot vorbit. Cei doi au admis ca ii leaga o “chimie”, si-atat! Semnele de intrebare se ridica insa din nou, dupa ce soprana a postat pe pagina sa de Facebook doua fotografii in care e stransa tandru in brate de mai tanarul coleg de breasla, scrie Libertatea.
“Prima sesiune foto alaturi de Cezar Ouatu, pentru concertul nostru de muzica clasica ce va avea loc la Teatrul Stanislavsky din Moscova, in iunie 2013”, a scris Angela Gheorghiu la descrierea celor doua imagini in care e afectuos imbratisata de cel intitulat “The Voice”.  Reactiile sutelor de fani care au apreciat postarea nu au intarziat sa apara. Daca reprezentantele sexului frumos s-au rezumat la postari de genul  “Superb cuplu”, barbatii si-au “strigat” nemultumirea si invidia: “Ma simt gelos!”.
cezar ouatu-angela gheorghiu1Dupa castigarea concursului Eurovision, Cezar a  fost felicitat public de către soprana, care a apelat la un alint foarte sensibil. Ea s-a adresat contratenorului cu apelativul “suflet”, ceea ce a iscat nenumărate controverse si speculatii. Cezar a iesit insa public la o emisiune tv pentru a aduce clarificari cu privire la presupusa idila: “Ideea este în felul următor: noi facem muzică împreună. Angela este o doamnă în adevăratul sens al cuvântului. Noi am ieşit de câteva ori, am băut o cafea, dar atât”, a declarat acesta.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …