Thursday , July 25 2024

Celine Dion a nascut gemeni

Cânt\rea]a canadian\ Celine Dion, în vârst\ de 42 de ani, a n\scut, sâmb\t\, b\ie]i gemeni, informeaz\ Reuters.
Dion a n\scut sâmb\t\, prin opera]ie cezarian\, într-un spital din Florida.
“Celine, Rene [i fiul lor Rene-Charles sunt încânta]i”, a declarat un purt\tor de cuvânt al artistei.
Conform sursei citate, gemenii sunt s\n\to[i, de[i au fost n\scu]i prematur, dar vor fi ]inu]i câteva zile în incubator.
Celine Dion a fost internat\, în urm\ cu o s\pt\mân\, într-un spital din West Palm Beach din statul american Florida, medicii dorind s\ împiedice na[terea prematur\ a copiilor.
În luna mai, Celine Dion a anun]at pe site-ul ei c\ na[terea este prev\zut\ pentru luna noiembrie.
Aceast\ sarcin\ este rezultatul celei de-a [asea tentative de fertilizare in vitro la care a apelat Celine Dion, care a suferit un avort sportan în toamna anului trecut.
Celine Dion [i so]ul s\u, Rene Angelil, au împreun\ un fiu în vârst\ de nou\ ani, Rene Charles, conceput tot prin fertilizare in vitro. Rene Angelil mai are trei copii din dou\ c\s\torii anterioare.
Celine Dion s-a n\scut pe 30 martie 1968, la Charlemagne, în sânul unei familii melomane cu 14 copii. Celine Dion a cucerit apoi, pe rând, Quebecul, Fran]a [i, în cele din urm\, Statele Unite. În scurt timp, vocea sa a devenit cunoscut\ [i iubit\ în întreaga lume. În cei peste 25 de ani de carier\, Celine Dion a primit nenum\rate premii muzicale [i a vândut peste 200 de milioane de albume.

Vezi si

Jennifer Aniston, revoltată de comentariile lui JD Vance, ales de Trump să-i fie vicepreședinte, privind femeile „fără copii, care au pisici și sunt nefericite”

Jennifer Aniston, actrița care a dezvăluit că a încercat să devină mamă ani la rând …