Friday , May 7 2021

Cele mai tari gafe ale Prințului Philip: „Arăți de parcă ești pregătit de culcare” 

Nu sunt putine momentele in care Printul Philip, duce de Edinburgh, a pus monarhia in situatii stanjenitoare. Publicatia The Sun a facut o lista cu cele mai cunoscute dintre acestea:

1. Cand ducele de Edinburgh si Regina au vizitat ambasada britanica la Berlin in 2002, a comentat: “Aceasta este o vasta risipa de spatiu”.

2. In 2002, cand a vizitat un parc de cultura aborigen din padurile tropicale din Queensland. Australia, el l-a intrebat pe un om de afaceri: “Mai aruncati cu sulite unul în altul?”.

3. Intr-o intalnire intre print si presedintele Nigeriei in 2003, in care cel din urma era imbracat in haine traditionale specifice zonei, Philip i-a spus: “Arati de parca esti pregatit pentru culcare”.

4. Cand a implinit 90 de ani in 2011, el a remarcat jovial ca “biții mei incep să cadă”

5. I-a spus unui baietel de 13 ani, pe nume Andrew Adams, “esti prea gras pentru a fi astronaut”, la o vizita la scoala in 2001.

6. In 2002, cand a vizitat Italia impreuna cu Regina, dupa o zi lunga si grea in care s-a intalnit cu premierul italian Giuliano Amato, printul a mers la restaurant si a spus “nu-mi pasa de care este, adu-mi o bere”.

7. Una dintre cele mai faimoase gafe ale sale a fost atunci cand le-a spus studentilor britanici din China in timpul vizitei de stat din 1986: “Daca ramaneti aici prea mult, veti avea cu totii cu ochii oblici”.

ziare.com

Vezi si

Coldplay și-a lansat noua piesă, Higher Power, la bordul Stației Spațiale Internaționale

Trupa britanică Coldplay a ales o modalitate insolită pentru a marca lansarea de vineri a …