Wednesday , October 5 2022

Cel puțin 20 de noi acuzații de abuz sexual la adresa lui Kevin Spacey, in Marea Britanie

kevin spacey

Teatrul Old Vic, din Londra, al cărui director timp de 11 ani a fost actorul Kevin Spacey, a deschis propria sa investigație privind acuzațiile de abuz sexual care i se aduc starului de la Hollywood. Cel puțin 20 de angajați ai teatrului au depus mărturii în care afirmă că Spacey i-ar fi hărțuit, atins nepotrivit și abuzat în timpul în care a fost director al celebrului teatru, relatează BBC și The Guardian.
Teatrul Old Vic și-a cerut public scuze pentru că „a eșuat în a crea un mediu de lucru și o cultură în care oamenii să se simtă liberi să vorbească” despre aceste lucruri. Cele 20 de persoane care fac noi acuzații la adresa lui Kevin Spacey spun că s-au simțit în „incapacitatea de a face plângeri” la acea vreme împotriva actorului, întrucât acesta se afla într-o poziție de putere.
Reprezentanții Old Vic susțin că în jurul actorului se crease un „cult al personalității”, iar celebritatea lui Spacey și funcția sa în cadrul teatrului le-ar fi făcut pe victime să păstreze tăcerea.
Aproape toate acuzațiile, cu excepția a două, s-au petrecut înainte de 2009. Kevin Spacey este acuzat că ar fi abuzat și hărțuit sexual tinerii actori ai teatrului. Un actor susține că reprezentanții teatrului Old Vic erau la curent cu practicile lui Spacey, dar au ales să ignore acest lucru.
Kevin Spacey este investigat inclusiv de poliția britanică, pentru acuzațiile care i se aduc din timpul în care conducea teatrul.
digi24.ro

Vezi si

Depeche Mode va concerta la București în iulie 2023. Primul album după moartea lui Andy Fletcher

Depeche Mode revine la București în 2023. Trupa va susține un concert care face parte …