Thursday , September 29 2022
Breaking News

„Cel mai simpatic de la Hollywood”. Keanu Reeves răspunde cuminte unui puști care îl asaltează cu întrebări pe aeroport

Keanu Reeves își păstrează reputația de a fi „cel mai simpatic tip de la Hollywood”. Recent, starul din Matrix a fost surprins în timpul unei discuții cu un fan care l-a zărit coborând dintr-un avion în New York. Schimbul de replici a fost remarcat de un alt pasager, care a postat conversația luni pe Twitter.

Este vorba de producătorul de televiziune Andrew Kimmel, care a afirmat că Reeves, în vârstă de 57 de ani, a fost „cel mai drăguț tip” și „a răspuns cu plăcere” la o serie de întrebări rapide puse de puștiul care l-a abordat pe aeroport.

Conform filmnow, Kimmel a scris: „Keanu Reeves a fost în avion cu mine, astăzi, în timpul zborului de la Londra la New York. Un puști i-a cerut un autograf și apoi a început să îi pună o serie de întrebări . Keanu a răspuns cu plăcere la fiecare dintre ele.”.

Detaliind conversația dintre Keanu și copil, Andrew a dezvăluit că băiatul l-a întrebat pe actor de ce se află la Londra, la care acesta a răspuns: „Filmăm un documentar”.

„Am văzut pe internet că ai fost la Grand Prix (pronunțând x-ul)”, a continuat acesta, iar Keanu a răspuns: „Da, la Grand Prix (cu accent francez, fără să-l corecteze). F1! Mașini de curse!”.

Când a fost întrebat dacă el însuși conduce așa mașini, Keanu i-a spus că, deși nu participă la curse de mașini de F1, îi place să meargă cu motocicleta. Reeves i-a mai spus că locuiește în Los Angeles și că va sta în New York timp de cinci zile pentru un spectacol pe Broadway.

Când copilul a rămas fără întrebări, Keanu l-a întrebat la rândul lui de ce se află în Europa, la ce galerii a mers în Paris și care a fost preferata da.

Comentând schimbul de replici, Andrew a scris: „Omul nu ar fi putut fi mai drăguț, mai ales după un zbor internațional.”

„M-am gândit să împărtășesc acest lucru cu voi pentru că omul este un bărbat pe cinste și mici momente ca acesta pot face o diferență atât de mare în viața oamenilor. Avem nevoie de cât mai mulți Keanu!”

Vezi si

Premieră pentru omenire: NASA a lovit un asteroid

Nava spațială DART a NASA a lovit un asteroid în primul test de apărare planetară. …