Friday , December 9 2022

Cel mai recent film regizat de Clint Eastwood, retras din cinematografele din Japonia

“Hereafter: Dincolo de viaţă”, cel mai recent film regizat de Clint Eastwood, care conţine câteve scene terifiante despre forţa cu care loveşte un tsunami, a fost retras din cinematografele din Japonia, după puternicul seism care a afectat această ţară vineri, potrivit accesshollywood.com.
Compania Satoru Otani, distribuitorul oficial pentru Japonia al filmelor produse de Warner Entertainment, a anunţat, luni, că filmul lui Clint Eastwood nu va mai rula în cinematografele nipone. În comunicatul emis de acest distribuitor se afirmă că scenele din film, care prezintă un tsunami, nu sunt potrivite pentru a rula în Japonia în această perioadă.
“Hereafter: Dincolo de viaţă” a avut premiera în Japonia la sfârşitul lunii februarie, în peste 180 de cinematografe. Warner Entertainment plănuia să proiecteze acest film în Japonia până la sfârşitul lunii martie.
Această dramă prezintă poveştile supranaturale a trei oameni, din locuri diferite, care trec prin situaţii limită, ce-i aduc foarte aproape de moarte.
Filmul va avea premiera în România pe 29 aprilie.

Vezi si

Nick Carter, de la Backstreet Boys, este acuzat de viol

Nick Carter, unul dintre membrii trupei americane Backstreet Boys, a fost acuzat joi de viol …