Monday , July 22 2024

Cel de-al treilea sezon al serialului ”The Bear” a avut premiera la Los Angeles

Actorii și creatorii serialului FX ”The Bear”, recompensat cu 10 trofee Emmy, au celebrat cu entuziasm marți seară premiera celui de-al treilea sezon la cinematograful El Capitan Theatre din Hollywood, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Serialul spune povestea lui Carmy, un bucătar premiat, interpretat de Jeremy Allen White, care încearcă să revitalizeze un restaurant din Chicago ce aparținuse fratelui lui decedat.
Potrivit lui Jeremy Allen White, premiera de marți seară de la Hollywood a fost diferită față de sezoanele anterioare.
”E o nebunie”, a declarat actorul pentru Reuters în timp ce fanii se adunau pe trotuarul din fața cinematografului. ”Când am avut premiera primului sezon, nimeni nu ne văzuse serialul. A fost minunat, dar nu a avut aceeași amploare. Nu erau oamenii care să ne strige pe nume. E un lucru frumos”.
Cel de-al treilea sezon ”The Bear” va fi difuzat de miercuri pe platforma Walt Disney, deținută de Hulu. The New York Times a descris serialul ca fiind ”un fenomen cultural care a stârnit interesul persoanelor din industria restaurantelor”.

Actrița Ayo Edebiri, care o interpretează pe Sydney, ajutorul lui Carmy, spune că serialul evoluează în continuare.
”Într-un fel semnificativ, cred că serialul evoluează. Cred că e una din marile calități ale lui Chris, aceea de a nu se resemna”, a declarat ea pentru Reuters, referindu-se la creatorul serialului, Christopher Storer.
”E ca și cum serialul ar oglindi viața într-o oarecare măsură”, a adăugat ea.
Ayo Edebiri spune că e ”un dans frumos” să faci parte din dorința lui Storer de a se depăși artistic.
Printre secvențele emblematice ale serialului se numără scenele din bucătăria restaurantului, populate de bucătari agitați, care țipă unii la alții.
Jeremy Allen White povestește că s-a obișnuit cu acest mediu de lucru. ”Nu mă deranjează”, a declarat el. ”Cred că e chiar benefic să elimini toată energia aceea. E ca și cum ai lua melatonină sau ceva de genul, iar după ce te descarci, te duci acasă puțin mai relaxat”, a adăugat el. (Agerpres)

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …