Friday , May 24 2024

Cei doi copii ai lui Adrian Iovan impart vila pilotului cu ultima lui iubita

iovan

În urma lui Adrian Iovan, decedat în accidentul aviatic din Apuseni pe 20 ianuarie, au rămas doi copii, Irina (30 de ani) şi Albert (8 ani), care-şi vor împărţi averea strânsă de părintele lor. Cele două căsnicii eşuate, dar şi micşorarea drastică a pensiei l-au adus în situaţia de a lua viaţa de la capăt, de fiecare dată cu resurse mai puţine. Cu toate acestea, Iovan a lăsat moştenire o vilă în Otopeni, o căsuţă de vacanţă în Butimanu (Dâmboviţa) şi un apartament în Bucureşti, în total trei locuinţe evaluate la aproximativ 325.000 €, scrie Libertatea.
Pilotul Adrian Iovan locuia de cinci ani într- o vilă în Otopeni pe care o construise împreună cu iubita lui de atunci, doctoriţa Mihaela Steriu. Cei doi au contribuit financiar la construcţia casei şi au devenit proprietari comuni. În timp ce doctoriţa şi-a adjudecat etajul, pilotul şi-a ales parterul.
Casa, cochet construită, are şapte camere, dintre care trei dormitoare, un living, două birouri şi o bucătărie deschisă. În curtea de 480 mp sunt amenajate o grădină şi o piscină de dimensiuni mici. În toamna anului trecut, relaţia cu Mihaela Steriu s-a destrămat.
Doctoriţa s-a mutat, iar vila a fost scoasă la vânzare pentru suma de 250.000 de euro, bani ce ar fi trebuit împărţiţi între cei doi proprietari. Conform spuselor vecinilor, fosta iubită venea din când în când pe la casa din Otopeni şi păstra legătura cu aviatorul.
În prezent, moştenitorii lui Iovan, Irina şi Albert, vor împărţi vila cu Mihaela Steriu, deja proprietară pe jumătate de casă.
După moartea tatălui pilotului, în octombrie anul trecut, au rămas moştenire o casă de vacanţă la Butimanu, în judeţul Dâmboviţa, şi un apartament cu două camere în Bucureşti, în zona Unirii, locul unde pilotul şi-a petrecut copilăria.
Pentru că Adrian Iovan era unicul fiu şi ambii părinţi erau decedaţi, acesta le-a moştenit pe amândouă. Casa din lemn pe care tatăl lui Adrian Iovan a avut-o la Butimanu valorează aproximativ 25.000 de euro, iar pilotul încă nu făcuse succesiunea după decesul părintelui său.
Imobilul de care se ocupa ca un adevărat gospodar aviatorul încă de acum zece ani, şi pe care îl amenajase ca pe o casă de vacanţă, urmează să fie împărţit între Irina şi Albert, cei doi copii din căsniciile cu Valeria şi cu Romaniţa.
Cu doar câteva săptămâni înainte de tragicul accident, aviatorul Adrian Iovan a povestit presei că apartamentul din Bucureşti este trecut deja pe numele fiicei sale.
“De când era Irina mică, ai mei i-au promis apartamentul, iar eu am fost de acord, aşa că i-a rămas ei, iar acum ea vrea să-l vândă şi eu mă ocup de tranzacţie”, spunea Iovan, care spera să obţină 50.000 de euro pe locuinţă.

Vezi si

Cenușăreasa printre oligarhi. Un film american independent bulversează cursa pentru Palme d’Or

După filmele unor regizori legendari din Statele Unite precum Francis Ford Coppola și Paul Schrader, …