Thursday , March 23 2023

Cea mai mare dorinta a lui Victor Slav pentru 2014: sa devina tatic

bianca-victor

Casnicia dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav este un izvor nesecat de subiecte de discutie si speculatii, ba chiar a impartit Romania in doua tabere, cei care considera ca iubirea sta la baza casatoriei vedetelor si aceia care baga mana in foc ca banii si contractele de imagine ar fi “motorul” cuplului.
Cu toatea acestea, desi s-a vehiculat luni intregi ca sotii Slav vor divorta, ca roscata nu l-ar iubi cu adevarat si ca pleaca singura in vacante doar ca sa scape de consort, ei bine, finalul de an i-a prins pe protagonistii nostri impreuna, fericiti, fosta asistenta tv declarand ca barbatul ei este o persoana minunata si o sustine in tot ceea ce face.
Mai mult, prezentatorul de la meteo se implica si in afacerile nevestei si este alaturi de ea chiar si la controalele la medicul estetician. Surse din anturajul controversatei perechi sustin ca dragostea si sprijinul de care Bianca se bucura din partea lui Victor ar veni si din convingerea acestuia ca diva este sufletul lui pereche si viitoarea mama a copilului sau.
Iar discutiile despre un potential mostenitor s-au extins pana la nasii cuplului care, conform surselor Wowbiz.ro, stiu ca cea mai mare doleanta a finului pentru anul care tocmai a inceput este sa devina tata. Si nu in ultimul rand sa-si tina familia departe de scandaluri, nazuinta insuflata si de parintii lui care l-au crescut in spiritul unei familii traditionaliste.

Vezi si

Lindsay Lohan, acuzată că a făcut reclamă unor criptomonede fără să declare că a fost plătită

Opt vedete, printre care actrița Lindsay Lohan și youtuber-ul Jake Paul, au fost acuzate de …