Friday , September 30 2022

Ce titlu va purta Meghan Markle după nunta cu Prințul Harry

Prinţul Harry, al cincilea în linia de succesiune a tronului Marii Britanii, se va căsători cu actriţa americană Meghan Markle, au anunţat reprezentanţi ai Casei Clarence, potrivit BBC.
harry-meghan

După nuntă, Meghan Markle va purta titlul de „Ducesă de Sussex”, în timp ce Prințul Harry va fi „Duce de Sussex”. De asemenea, referințele la Meghan Markle se vor face sub titulatura de „Alteța sa Regală”, odată ce va intra în familia Regală a Marii Britanii. Cu toate acestea, pentru că nu s-a născut într-o familie regală, actrița nu va primi titlul de „Prințesa Meghan”.
Nunta este programată să aibă loc primăvara viitoare, iar cuplul va locui la Nottingham Cottage din Palatul Kensington.
Într-un comunicat, prinţul Harry a transmis că este „încântat să anunţe” logodna şi faptul că a primit binecuvântarea părinţilor lui Meghan Markle.
Cei doi au o relaţie din iulie 2016. Într-un interviu acordat Vanity Fair, Meghan Markle spunea, referindu-se la relaţia cu prinţul Harry: „Suntem doi oameni cu adevărat fericiţi şi îndrăgostiţi”.
Prinţul Harry al Marii Britanii a confirmat, în noiembrie 2016, relaţia cu actriţa americană Meghan Markle, cunoscută din serialul „Suits”.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …