Wednesday , April 17 2024

Ce spune Iulia Albu despre rochia purtata de Oana Roman la cununia civila

oana-roman

Iulia Albu a mărturisit că nu i-a plăcut rochia purtată de Oana Roman, la cununia cu Marius Elisei, care a avut loc miercuri, la Casa de Căsătorii a Sectorului 2 din Capitală.
„Nu îmi place nici rochia, nici felul în care vine pe Oana… Îmi palce faptul că şi-a acoperit mâinile, îmi place faptul că a ales un designer român şi îmi place că nu a purtat tocuri, având în vedere că este gravidă în luna a opta. Chiar dacă nu îmi plac nici cerceii, nici coafura, îi dau nota 7”, a declarat Iulia Albu, la Kanal D.
Dacă Marius a purtat un costum elegant, negru, semnat de Adina Buzatu, Oana Roman a optat pentru o rochie cu mânecă lungă marca Răzvan Ciobanu de culoare roz. Aceasta a avut şi o pălărie pe care nu a purtat-o. În picioare, Oana a avut o pereche de balerini de culoare deschisă cu un imprimeu cu cap de leu.
catincaÎn schimb, Iulia a fost extrem de dură cu sora Oanei Roman, Catinca.
„Arată ca o reclamă proastă la un salon de lipit unghii din Ferentari. Nu îmi este foarte clar cum această Catinca Roman are studii de modă, că nu reiese cu nimic din ceea ce face”, a afirmat Iulia Albu.
Deşi recunoscută ca fiind o specialistă în modă, Catinca Roman nu a fost prea inspirată în alegerea ţinutei pentru un astfel de moment. Ea a apărut la cununia civilă îmbrăcată într-o ţinută extrem de colorată.
A făcut un amestec de stiluri care mai de care mai ieşite din comun. Catinca a avut o vestă de blană de culoare bleumarin, a cărei culoare a asortat-o cu pălăria.
Pe sub vestă, ea a purtat o bluză portocalie şi o rochie colorată. S-a accesorizat cu o pereche de mănuşi de culoare neagră, cu ţinte.

Vezi si

“Mergeți acasă”: Turismul excesiv stârnește reacții în Spania

Mișcările „anti-turistice” se înmulțesc în Spania, a doua cea mai vizitată țară din lume, determinând …