Saturday , November 26 2022

Ce spune Columbeanu despre acuzatia de divort aranjat: "O sa aveti o mare surpriza"

După ce site-ul nefiltrat.ro a publicat SMS-uri, despre care se spune că ar fi fost trimise de Irinel Columbeanu Monicăi Gabor şi care dau de înţeles că divorţul celor doi ar fi fost planificat şi aranjat de cei doi, omul de afaceri răspunde dur.
Contactat de ziarul ring, Irinel Columbeanu infirmă categoric existenţa unui astfel de plan secret în privinţa divorţului de Monica şi, mai mult, promite că avocaţii săi lucrează la o mare surpriză.
“Aşa-zisul plan secret despre care s-a scris pe internet şi în presă este cel puţin o mare prostie. Însă când voi face mai multe declaraţii, veţi avea o mare surpriză… Avocaţii mei lucrează la acest subiect… Şi mă refer la subiectul ridicat de… cine l-a ridicat”, a mărturisit, misterios, Irinel Columbeanu, citat pe site-ul ziarulring.ro.
În weekend, Monica revine în România pentru a-şi vedea fiica după o lungă perioadă, dar şi pentru a continua demersurile în vederea obţinerii custodiei micuţei şi a o duce cu ea la Los Angeles.
Conform nefiltrat.ro, divorțul ar fi fost premeditat de afaceristul de la Izvorani cu 7 luni înainte ca Moni să depună actele. Motivul? 2010 a fost anul în care Irinel a început să realizeze că este pe cale să piardă tot, după ce garantase cu toate bunurile sale mai multe împrumuturi pentru afacerea de la Târgu Cărbunești, și i-a venit ideea de a-și salva jumătate din avere în modul în care mulți milionari ai lumii, amenințați de faliment, o fac: prin divorţ și împărțirea averii.
Presupusa dovadă că între cei doi a existat un plan bine pus la punct este o discuție pe care Monica și Irinel au avut-o prin intermediul unor SMS-uri, în luna iulie 2010, imediat dupa ce tânăra a plecat cu fiica ei pentru prima dată în Statele Unite. “Nu spune nimănui de planurile noastre. Te pup”, îi scria Irinel Monicăi. “Bravo. Normal că nu. Te pup”, îi răspundea fosta soție.
Aranjamentul dintre cei doi ar fi eșuat, însă, în momentul în care milionarul și-a dat seama că este foarte posibil s-o piardă pe Irina.
libertatea.ro

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …